5 obiceiuri noi pentru un ciclu menstrual sănătos, fără dureri și stări schimbătoare

Multe fete au fost învățate înca de mici că durerile menstruale sunt normale și fac parte din experiența trăirii într-un corp de femeie.
Aceasta este, probabil, cea mai mare greseala facuta de cei care ne-au educat. Crampele intense si durerile asociate menstrei nu sunt normale, ci au fost normalizate, in timp.

Adevarul este ca oricine poate avea un ciclu menstrual sanatos si o menstruatie usoara, blanda, fara simptome care sa strice orice plan. Daca vei integra obiceiurile de mai jos in viata ta, timp de minimum trei luni de zile, vei vedea exact despre ce vorbim!

Iata 5 obiceiuri pentru ciclu menstrual sanatos, fara dureri!


1. Lasa hrana sa iti fie medicament


Ai menstruatii dureroase si suferi in fiecare luna din aceasta cauza? Ai incercat toate medicamentele posibile si tot nu reusesti sa scapi de disconfort? Nu mai cauta solutii miraculoase, caci raspunsul la problema ta se afla chiar in farfurie.

Alimentele pe care le consumam nu ne afecteaza doar silueta si digestia, ci si menstruatie. Daca vrei sa cultivi obiceiuri pentru ciclu menstrual sanatos, incearca sa introduci in meniu mai multe frunze verzi, legume si fructe.
In egala masura, evita zaharul, glutenul si lactatele cu cel putin doua saptamani inainte de menstra, daca nu in totalitate. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod