Mark Wahlberg

Cum isi indeplineste Mark Wahlberg obiectivele de fitness: „Cheia este sa incepi usor“

De-a lungul timpului, Mark Wahlberg a făcut din fitness o prioritate majoră și speră să îi inspire și pe alții după un an complicat cum a fost 2020.
Actorul in varsta de 49 de ani a marturisit ca in unele zile se motiveaza mai usor decat in altele si crede ca a face din fitness o rutina este unul dintre cele mai bune lucruri pe care cineva le poate face pentru sanatatea sa mentala si fizica.

„Fiecare calatorie incepe cu primul pas si daca ai lenevit sau nu te-ai concentrat niciodata pe sanatate sau pe miscare, trebuie doar sa incepi!”, a spus starul pentru Us Weekly. „Cheia este sa incepi usor ca sa te trezesti a doua zi mai obosit, dar sa te simti bine.
Putina durere este OK, dar nu trebuie sa-ti oferi nicio scuza la inceput ca sa nu fii in actiune”, a explicat el.

Trebuie sa-ti surprinzi corpul cu ceva nou


Dupa un an pe care il descrie „ciudat si stresant”, Wahlberg a intrat in sala de fitness pentru a se provoca pe el insusi, fixandu-si noi obiective si incercand noi exercitii. El a adoptat un stil diferit de antrenament cu intervale de mare intensitate, care include ridicarea greutatilor si sesiuni de pedalat indoor, si se declara pregatit pentru toate piedicile pe care le poate pune 2021: „Sa-mi surprind corpul si sa schimb exercitiile ma ajuta sa ma mentin in forma si sa fac imbunatatiri…”.

„Este important sa ramai in grafic cu obiectivele de fitness si de sanatate si sa nu pierzi momentul, alunecand inapoi spre un stil de viata sedentar”, a mai spus actorul.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod