Ciudatenii sexuale (II)

Afla mai multe despre inventiile bizare si practicile stranii legate de sex
In primul episod al acestei serii de articole am aflat mai multe despre Roxxxy, primul robot-femeie in marime si forma naturala care face sex, parfumul cu miros de vagin, sutienul pentru barbati, cadavrele care fac sex de amorul artei, sexul cu porci spinosi din SUA si... crezi ca bizareriile se opresc aici? Nici gand! Azi iti ofer alte exemple, poate mai tulburatoare decat cele descrise mai sus.

Perna cu sani si mai bine un penis gros decat lung


Incep cu o inventie - perna in forma de sani, lansata de o companie din Croatia si special creata pentru o mai buna pozitie a gatului in timpul somnului si pentru o odihna placuta. Ce barbat nu si-ar dori o astfel de minunatie? Goran Tonkic, creatorul acestui produs, sustine ca aceasta perna nu are nicio conotatie sexuala... Intr-adevar, cine s-ar putea gandi ca un barbat care se uita la un meci de fotbal, cufundat intre acesti doi sani confectonati din lana, ar putea visa la altceva decat la victoria echipei favorite? Poate la o bere...

Ei, din cele ce urmeaza avem parte de o recomandare care vine din partea ministrului brazilian al Sanatatii: "Faceti sex in mod regulat pentru a evita bolile cronice, precum hipertensiunea arteriala!". Ministrul José Gomes Temporao face un apel la poporul sau sa faca sex protejat, pentru a fi mai sanatos si pentru a trai mai mult.

Pe aceasta criza vesnica, ce alta actiune distractiva, relaxanta si sanatoasa putem intreprinde decat o partida de sex in fiecare zi? Protejat, normal! Desi, nici prezervativele nu sunt tocmai ieftine, dar mici sacrificii putem face, nu-i asa?

Un studiu realizat in SUA in luna aprilie a acestui an oferea raspunsul pe care toate femeile il asteptau cu sufletul la gura - reteta casniciei stabile: femeia frumoasa si barbatul urat. Deci, daca esti o Charlize Theron, bine pentru tine ar fi sa alegi un barbat gen Woody Allen, nu de alta, dar asa spun acesti cercetatori. Acest barbat nu foarte frumos va pune pret pe frumusetea si aspectul femeii, in timp ce ea isi doreste un partener care sa o sustina in cariera - aceasta era explicatia omenilor de stiinta. Unde dragoste exista, el poate sa fie putin mai frumos decat Necuratul, ce mai conteaza?

In materie de preferinte sexuale, din cateva studii recente am aflat ca 90% dintre femei prefera un penis gros unuia lung. Dar, supriza sau nu, acesta nu este criteriul cel mai important, femeile planetei punand accentul pe personalitatea exemplarului masculin si pe aspectul sau exterior. Usor superficiale, nu-i asa? Mai bine ramaneau la grosimea "membrului puternic"...

Un fetis de... 300 de kg


In materie de fantezii sexuale, ceea ce urmeaza m-a uimit, trebuie sa recunosc: britanica Sassy Thomas, in varsta de 30 de ani, este platita cu peste 2.000 de lire sterline pe luna pentru a manca portii uriase de mancare si a satisface astfel niste fantezii sexuale bolnave, as putea spune. La 16 ani avea 127 kg, iar acum, la cei 30 de ani, ar putea avea dublu, triplu...

Cine si-ar dori sa vada fotografii si inregistrari video cu Sassy sa ridice mana! Aaaa, parca vad in spatele clasei cativa barbati care au un fetis pentru femeile cu forme mai mult decat generoase... Pana la urma, Sassy Thomas are o meserie onesta si face totul cu placere, cine ar putea-o condamna? "Este jobul perfect pentru mine! Mananc toata ziua mancarurile mele preferate si sunt platita pentru acest lucru. Sunt mandra de munca pe care o fac!", a declarat cea care pare sa starneasca fantezii colosale in mintile unor barbati care se "topesc" atunci cand o vad mancand pui prajit si/sau tort cu ciocolata si frisca sau o admira cum isi maseaza burta in fata camerei de filmat.

Rujul "sexual" si sutienul cu orez


Dar de rujul care isi schimba culoarea atunci cand ai chef de sex ai auzit? Asta da tradare, nu-i asa? Ei, acum si barbatul cu care esti trebuie sa stie sa identifice codul, sa aiba la el o legenda pentru a sti cand e momentul sa te duca in dormitor.

Aplicat pe buze, acest ruj are un aspect roze, dar pe masura ce hormonii tai sexuali isi fac de cap, buzele capata culoarea rosu aprins. Fara apropouri, fara intrebari stanjenitoare, fara preludiu. Aceasta arma sexuala spune "rosu in fata": Am chef de sex!

O alta descoperire a unor oameni de stiinta m-a pus pe ganduri: dupa orgasm, femeia pare mai urata, iar barbatul incepe sa se intrebe ce a vazut la ea. Se pare ca acesti cercetatori au observat la sobolani ca masculii isi pierd interesul pentru o femela dupa o orgie sexuala. Asta da comparatie!

Ei, analiza lor este mai complexa decat ti-ai putea imagina: nivelul dopaminei (substanta cu rol fundamental din creier pentru controlul motricitatii) din organism creste in timpul sexului, iar dupa orgasm, nivelul acesteia scade brusc si nu prea mai are chef de tine...

Pentru final, am pastrat "inventia secolului" - sutienul in care se poate planta orez, dedicat, din cate imi dau seama, femeilor pasionate de agricultura. Acest sutien, realizat de o companie din Japonia, are in componenta doua borcane in loc de cupe si un furtun pentru udat, care tine loc de curea, pe care sunt atasate eprubete cu rasaduri si un set de manusi de gradinarit. Ma gandesc sa imi achizitionez si eu un astfel de sutien, dar mi-as dori sa plantez in el niste pepeni, pentru ca imi plac foarte mult, plus ca vine sezonul lor si e musai sa fiu in trend.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rodica avram pe 25 Mai 2010, 04:40
    orgasm

    imiplace sa fac sex la nebunie si fara atatea ,, accesorii''.

    11
    0

  • Iulia pe 18 Mai 2010, 17:14
    ce tare e...

    intradevar m-ai facut sa rad nu gluma, ...interesant ceea ce ai scris aici. bravo!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod