KYLIE PINK SPARKLE, un parfum special pentru tine

Frumoasa, radianta si vivace, Kylie Minogue are o aura ce straluceste pur si simplu.
Frumoasa, radianta si vivace, Kylie Minogue are o aura ce straluceste pur si simplu. Acum, esenta lui Kylie, exuberanta irezistibila si energia pozitiva, au fost surprinse de sofisticatul parfum Pink Sparkle, disponibil din Iunie 2010. Pink Sparkle este un cocktail interesant de flori proaspete si sampanie, delicios combinate cu senzualitatea data de moscul Gardenia. Se deschide cu o fuziune de piersic alb, grapefruit roz si lacramioare. Aceasta mireasma se imbina cu aroma sampaniei dand o nota distincta, ce emana bucuria de a trai.

Nota de mijloc este data de un buchet extraordinar de flori albe.
Umbrele luminoase de iasomie, imbinate cu intensa si seducatoarea gardenie reveleaza feminitatea, pe cat de subtila, pe atat de sofisticata. In final, complexul de note vivace dezvaluie notele vibrante de vetiver si vanilie, inmiresmate de senzualitatea moscului.

Un parfum exceptional merita un ambalaj senzational. Sticla Pink Sparkle este de un roz pal frumos, ce incapsuleaza delicatul parfum. Forma sa rotunjita aminteste de o cupa clasica de sampanie, in timp ce modelul unic care se desfasoara de jur imprejur da senzatia deschiderii unei adevarate sticle de sampanie.


Aceasta tema se continua cu somptuosul capac auriu, o versiune eleganta si feminina a sticlei de sampanie, ce incorporeaza si un delicat inel. Ca un ultim detaliu, numele parfumului este inscriptionat manual. Rezultatul final il reprezinta o sticluta de parfum pretioasa, o adevarata bijuterie, ce merita a fi pretuita si dorita.

Gama:                                   

  • Apa de toaleta 15 ml – 62.38 Lei
  • Apa de toaleta 30 ml – 97.89 Lei
  • Apa de toaleta 50 ml – 122.21 Lei                             
  • Deodorant Natural Spray 75 ml – 38.00 Lei

Disponibilitate: Iunie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicoleta Gandila pe 5 Ian 2013, 23:36
    Deo Natural spray Pink Sparkle 75 ml

    Ma intereseaza unde gasesc sa cumpar acest produs . Cu multumiri !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod