Antreneaza-te pentru sex!

Nu este suficient sa pui suflet si pasinue in noptile tale de dragoste... Este necesar sa iti antrenezi organismul pentru asta, pentru ca in urma acestor exercitii vei obtine maximum de placere, dar vei ameliora si rezolva unele probleme, care apar dupa...
Nu este suficient sa pui suflet si pasinue in noptile tale de dragoste... Este necesar sa iti antrenezi organismul pentru asta, pentru ca in urma acestor exercitii vei obtine maximum de placere, dar vei ameliora si rezolva unele probleme, care apar dupa o nastere, de exemplu.

Medicii ginecologi sustin ca acest gen de exercitii sunt eficiente doar daca sunt practicate in mod constant, in cate trei pana la cinci reprize, in fiecare zi. Primele efecte concrete le vei sesiza dupa doua saptamani de antrenament.

Important este faptul ca pe langa intensificarea senzatiilor orgasmului si a sesibilitatii la nivelul organelor genitale, acest gen de "sex-exercitii" previn incontinenta urinara, tonifica musculatura dupa nastere, chiar daca a fost una normala sau prin cezariana.

Ce aduc bun aceste exercitii?


Tonifica zona sexuala, amplifica senzatiile si fac placerea sexulala mai intensa. In plus, stimuleaza si vascularizarea locala, care previne si combate eficient insuficienta lubrifiere a mucoaselor, cauza multor senzatii de disconfort in timpul actului sexual.

Dupa o sesiune eficienta de exercitii ale musculaturii pelvine, orgasmul devine mai intens. Astfel, vei oferi mai multa placere iubitului tau, pentru ca o musculatura puternica in zona genitala, unde fuctioneaza nu mai putin de 60 de muschi, este imediat perceputa de partenerul tau.

Cand sunt recomandate?


Acest gen de "sex-exercitii" este obligatoriu dupa o nastere normala, pentru a aduce musculatura pelvina la tonusul anterior sarcinii si nasterii si pentru a combate problemele legate de incontinenta urinara.

In general, femeile au "prostul" obicei de a "impinge" in momentul in care urineaza. Acest gest este responsabil pentru slabirea sficterelor (inelele musculare care inchid calea de comunicare cu exteriorul a vezicii urinare). Jetul de urina nu trebuie fortat sa iasa prin contractarea muschilor.

Acest gen de antrenament te ajuta sa reiei mai repede viata sexuala, dupa nastere, reducand disconfortul absolut firesc. Pe de alta parte, exista situatii in care tonusul muschilor pelvieni este foarte redus, iar aceste exercitii nu sunt suficiente pentru rezolvarea unor probleme, cum ar fi cea a incontinentei urinara. Nu trebuie sa te bazezi doar pe propriul efort, ci trebuie sa apelezi la un medic - singurul care poate rezolva eficient si complet problemele pe care le ai.

Cum se fac?


Ca sa intelegi exact cum se fac aceste exercitii si care sunt grupele de muschi care trebuie puse la treaba, fa urmatorul experimet. Incearca sa opresti jetul de urina dupa ce ai inceput sa mictionezi. Muschii care se contracta sunt cei pe care trebuie sa-i antrenezi prin aceste "sex-exercitii", iar miscarea este identica cu cea a opririi jetului de urina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod