Andra iti spune "Iubeste-ma azi, iubeste-ma maine"

Asta a facut si Catalin Maruta aseara, cand a prezentat show-ul de lansare al celui mai nou album semnat de sotia sa.
Asta a facut si Catalin Maruta aseara, cand a prezentat show-ul de lansare al celui mai nou album semnat de sotia sa. Un material discografic care contine 10 piese si un bonus track, un cover al piesei "Tragedy", interpretata de Marc Anthony. Pentru acest album care contine melodii precum "Empty soul", "Pe aripi de iubire", "Bye, bye baby" sau "Colt de suflet", Andra a lucrat, printre altii, cu Smiley, Adi Korect, Adrian Cristescu. Primul videoclip pentru acest album a fost realizat la piesa "Femeia".

Alaturi de 5 instrumentisti, printre care si Andrei Tudor, 2 backing vocals, Andra a sustinut un concert 100% live in care si-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, calitatile vocale.

Fani, prieteni, familie, presa, aproximativ 500 de persoane au mers aseara in Herastrau, la Hard Rock Cafe, pentru a fi alaturi de solista si pentru a asculta piesele de pe acest album, un "manifest" pentru dragoste, o adevarata lectie de viata, asa cum isi prezinta Andra produsul.
Miki, fosta Kapital, cu Razvan, baietii de la trupa Zero, Veveritele, Gabriel Cotabita, Andreea Godeanu, Jorge cu sotia, Smiley si Laura Cosoi, Marian Duta (reporterul matinalului Antena 1) cu iubita lui, Elena de la Mandinga, Octavian Ursulescu, Mihai Bendeac, Wilmark, Marcel Pavel cu sotia, Fly Project sau Delia Matache au raspuns prezent invitatiei.

Invitatii de onoare ai evenimentului au poposit tocmai de la Cluj. Este vorba despre familia artistei care, cu mic cu mare, au venit sa-si aplaude artista. Vedeta serii, din acest punct de vedere, a fost finutul si nepotelul Andrei, micutul Vladut, care nu a lipsit de la eveniment.
Este adevarat ca, la un moment dat, oboseala si-a spus cuvantul si s-a retras ca sa-si faca siesta, insa toata lumea l-a inteles.

Una dintre cele mai apreciate piese, "Iubeste-ma azi, iubeste-ma maine", compusa de Adrian Cristescu, este cadoul pe care Andra i-l face sotului ei, o declaratie de dragoste pe note. "Atunci cand am cantat pentru prima data aceasta piesa m-am gandit la sotul meu si am spus ca ar fi foarte frumos sa i-o dedic". Trebuie sa recunoastem ca cele doua vedete ne-au obisnuit cu declaratiile si dovezile de dragoste, indiferent de situatie.
Acest lucru s-a intamplat si la lansare.

"A fost o atmosfera de nedescris", aceasta a fost declaratia Andrei dupa ce s-a terminat concertul. Acelasi lucru il pot spune si eu pentru ca am vazut oameni veniti acolo special pentru Andra, care au cantat impreuna cu ea cat a tinut concertul, iar la final au asaltat-o cu cereri de autografe.

Iata cum suna piesa dedicata sotului ei:




19 Iunie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cycy pe 25 Iun 2009, 21:44
    felicitari!

    O iubire vesnica sa aveti ! Si cum familia este baza societatii sa dea Domnul sa avem parte de multe familii fericite.

    0
    0

  • Ioana pe 22 Iun 2009, 23:25
    felicitari!

    Bravoo fetita!Sa fiti sanatosi si sa va iubiti pina la adinci batrineti!

    0
    0

  • RUXANDRA pe 22 Iun 2009, 15:44
    andra si catalin

    ea e de nota 10 + el de 4 - nu se potrivesc de fel !

    0
    0

  • Patty pe 22 Iun 2009, 08:10
    Bravo voua!

    Sunt adorabiliii!!!! Andra esti o frumusete Catalin ,formati pereche minunara!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod