Andra iti spune "Iubeste-ma azi, iubeste-ma maine"

Andra despre Andra...


Ma numesc Andra. M-am nascut la Campia Turzii si la portile norocului, intr-o familie care iubea muzica.

Parintii mei spun ca, inainte de a vorbi, am inganat cantecele auzite de la ei. Cand am urcat prima data pe o scena, eram o pitica infofolita intr-un costum national. Primele aplauze m-au facut sa ma simt mai inalta, mai curajoasa. Eram... un om mare, ce mai!

Au urmat ani in care varsta mea se masura in cantece; cu cat invatam mai multe, cu atat ma apropiam de ziua in care visam ca, la poarta casei, sa opreasca un dovleac ce urma sa se transforme intr-o caleasca.

La Bucuresti, n-am ajuns intr-o caleasca, am venit cu trenul.
M-am obisnuit greu cu tumultul Capitalei, cu ritmul alert al dialogurilor. Era ca si cum m-as fi inscris intr-o cursa, la capatul careia constatam ca am nevoie de patine cu rotile si vreo doua perechi de aripi.

Dupa o prima aparitie televizata, puteam sa jur ca n-am sa mai calc intr-un studio. Reflectoarele, microfoanele, monitoarele, toate ma ametisera si nu mai voiam sa dau piept cu atatea emotii. Un intelept chinez spunea ca o calatorie de o mie de mile incepe cu un pas. Avea dreptate. Au urmat primele inregistrari, primele videoclipuri, primele concerte.
Mi-am facut multi prieteni, m-am obisnuit cu lumina reflectoarelor si am invatat sa ma concentrez doar pe ceea ce este mai important: sa cant in asa fel, incat spectatorii sa intre in aceeasi vibratie cu mine, sa aleg piese in care orice om sa se regaseasca.

Nu fac parte din categoria cantaretelor care isi pregatesc mai mult vestimentatia decat vocea. Cand incep sa cant, nu mai conteaza decat fluidul energetic dintre mine si cei care ma asculta. Nu sunt aroganta si nu sufar de vedetism. Nu-mi place sa vorbesc doar ca sa m-aud vorbind.
Nu ma cert cu nimeni si nu ma intereseaza scandalurile. Nu sunt invidioasa si nici nu sunt roasa de orgolii. Pentru ca eu iubesc oamenii, din tot sufletul meu. Si intalnirea cu ei este o imensa bucurie. Si-mi place sa ma strige lumea: "Andra!".

sursa: www.andramusic.ro

Inregistrare dintr-un concert Stefan Banica Jr.



19 Iunie 2009
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cycy pe 25 Iun 2009, 21:44
    felicitari!

    O iubire vesnica sa aveti ! Si cum familia este baza societatii sa dea Domnul sa avem parte de multe familii fericite.

    0
    0

  • Ioana pe 22 Iun 2009, 23:25
    felicitari!

    Bravoo fetita!Sa fiti sanatosi si sa va iubiti pina la adinci batrineti!

    0
    0

  • RUXANDRA pe 22 Iun 2009, 15:44
    andra si catalin

    ea e de nota 10 + el de 4 - nu se potrivesc de fel !

    0
    0

  • Patty pe 22 Iun 2009, 08:10
    Bravo voua!

    Sunt adorabiliii!!!! Andra esti o frumusete Catalin ,formati pereche minunara!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod