Zgomot infernal deasupra casei în care stau Meghan și Harry: Cum reușesc să-l adoarmă pe Archie?

Vizitatorii au fost încântați de domeniul pe care trăiesc Meghan și Harry


În ciuda zgomotului și a absenței ducilor, grădinile i-au încântat pe vizitatorii domeniului. Proprietatea este păzită continuu de polițiști înarmați, iar intrușii riscă să fie împușcați dacă sunt surprinși pe proprietate, astfel că pentru cei care au vizitat ieri domeniul chiar a fost un privilegiu să se afle acolo.

Peste 400 de mașini au fost văzute în apropierea proprietății, scrie Daily Mail, iar oaspeții au fost încântați.

"Am fost la Windsor pentru un eveniment caritabil organizat la Frogmore House and Gardens. Windsor e atât de frumos și drăguț. Se vede de ce Ducesa Meghan și Prințul Harry s-au mutat aici", a scris Juanisa McCoy pe Twitter.

Liz Jones, în vârstă de 70 de ani, din Slough, Berkshire, a povestit: "Am fost la Frogmore acum 20 de ani, nu-mi amintesc foarte bine, dar e la înălțime. Sunt o mulțime de copaci și arbuști. Unul neobișnuit pe care l-am zărit este Camassia (...) cred că ducii sunt mari iubitori ai locului."

Sandra Whall-Sudnick, din Clarkston, Michigan, SUA, se afla în vizită la niște rude și a decis să meargă la Frogmore: "Am încercat să ne uităm pe fereastră, dar n-am văzut niciun semn de viață", a glumit ea.
Femeia în vârstă de 59 de ani a mai povestit că turul a durat cam o oră și a fost destul de scump.

Charles Hendy, 68 de ani, din Ruislip, Middlesex, a spus: "Totul e bine întreținut și scump. Mulți copaci. Cu siguranță aș reveni."

Casa și grădinile Frogmore sunt deschise publicului doar trei zile pe an, cu prilejul unor evenimente caritabile, iar toate încasările sunt donate în scopuri umanitare. Anul acesta, domeniul poate fi vizitat între 28 și 30 mai, iar toate veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Societății Naționale a Artritei Reumatoide.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod