Victoria Beckham la cratiţă: I-a explodat terciul în cuptor!

de Daniel Dumitrescu, 16 Decembrie 2016
Victoria Beckham

Vedeta recunoaşte că nu se pricepe la gătit. Ea a postat o imagine amuzantă în care arată ce s-a întâmplat când a încălzit la microunde un bol cu terci de ovăz.

O fi Victoria Beckham o mamă dedicată, nimeni nu spune nu - are patru copii şi un soţ minunat, este o supervedetă, dar în bucătărie nu se descurcă deloc. Şi ea ştie asta, dar ce e de admirat este că nu-şi ascunde stângăcia, ba chiar are un simţ al autoironiei de care puţine celebrităţi sunt în stare.
Ar fi putut foarte bine să pozeze într-un fals guru al gastronomiei, dar ea preferă să ne arate tuturor aşa cum e în realitate: o începătoare chiar şi în "tainele" cele mai simple ale bucătăriei.

Victoria şi-a prezentat de curând ultima ispravă: a vrut să încălzească terciul de ovăz în cuptorul cu microunde (da, numai ea ar face una ca asta!) şi tot ce a reuşit să obţină a fost o bombă artizanală.

După câteva secunde, conţinutul bolului a explodat, iar experimentul culinar al vedetei s-a terminat în hohote de râs.

"Când mami găteşte!", a scris Victoria lângă fotografia elocventă pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Este clar că bolul cu terci a zăbovit prea mult în cuptor şi tot ce i-a mai rămas de făcut soţiei lui David Beckham a fost să facă haz de necaz, prezentându-le celor 13,1 milioane de fani de pe Instagram ce dezastru a făcut în bucătărie.

Fiind ocupată cu debutul muzical al fiului său, Cruz, Victoria are o scuză, e drept, firavă, pentru acest rateu.

Începutul precoce al carierei lui Cruz a fost primit cu un val de critici săptămâna trecută, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod