Victoria Beckham

Victoria Beckham la cratiţă: I-a explodat terciul în cuptor!

Vedeta recunoaşte că nu se pricepe la gătit. Ea a postat o imagine amuzantă în care arată ce s-a întâmplat când a încălzit la microunde un bol cu terci de ovăz.

O fi Victoria Beckham o mamă dedicată, nimeni nu spune nu - are patru copii şi un soţ minunat, este o supervedetă, dar în bucătărie nu se descurcă deloc. Şi ea ştie asta, dar ce e de admirat este că nu-şi ascunde stângăcia, ba chiar are un simţ al autoironiei de care puţine celebrităţi sunt în stare.
Ar fi putut foarte bine să pozeze într-un fals guru al gastronomiei, dar ea preferă să ne arate tuturor aşa cum e în realitate: o începătoare chiar şi în "tainele" cele mai simple ale bucătăriei.

Victoria şi-a prezentat de curând ultima ispravă: a vrut să încălzească terciul de ovăz în cuptorul cu microunde (da, numai ea ar face una ca asta!) şi tot ce a reuşit să obţină a fost o bombă artizanală.

După câteva secunde, conţinutul bolului a explodat, iar experimentul culinar al vedetei s-a terminat în hohote de râs.

"Când mami găteşte!", a scris Victoria lângă fotografia elocventă pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Este clar că bolul cu terci a zăbovit prea mult în cuptor şi tot ce i-a mai rămas de făcut soţiei lui David Beckham a fost să facă haz de necaz, prezentându-le celor 13,1 milioane de fani de pe Instagram ce dezastru a făcut în bucătărie.

Fiind ocupată cu debutul muzical al fiului său, Cruz, Victoria are o scuză, e drept, firavă, pentru acest rateu.

Începutul precoce al carierei lui Cruz a fost primit cu un val de critici săptămâna trecută, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod