Imagini uitate: Victoria Beckham în prima ei reclamă, pe vremea când zâmbea

La 15 ani, Victoria Beckham avea părul ondulat şi zâmbea în prima reclamă din cariera ei.

În urmă cu 17 ani, Victoria Adams devenea soţia lui David Beckham şi începea o nouă etapă din viaţa ei. Renunţarea la muzică, domeniu care i-a adus celebritatea, pentru a se consacra în modă, a fost un pariu curajos şi totodată riscant, dar s-a dovedit câştigător: Victoria Beckham este astăzi un designer influent.

Deşi pare că Victoria şi-a început cariera pe scena muzicală, situaţia este alta - ea a încercat mai întâi să devină model. La 15 ani, ea era o fată frumoasă dar necunoscută, care îşi căuta afirmarea, cu un look adaptat vemurilor şi cu un zâmbet larg, remarcă ziarul britanic Daily Mail, care a publicat câteva imagini realizate în cadrul unei şedinţe foto.

Cadrele alb-negru au fost făcute în scopul promovării unei şcoli în care se predau tehnici de înfrumuseţare şi păstrează farmecul acelei perioade, aerul rebel de la sfârşitul anilor '80 şi începutul deceniului nouă, cu moda şi coafurile de atunci.



Dar înainte de ţinuta şi de părul ei ondulat de atunci, cea mai frapantă diferenţă este zâmbetul ei de atunci care acum a dispărut, cel puţin în fotografiile de presă şi în apariţiile televizate, atât de cenzurat în şablonul de imagine pe care îl promovează.

Într-una dintre imagini, Victoria stă pe un scaun cu un prosop strâns pe cap, în timp ce o asistentă se pregăteşte să-i administreze impulsuri electrice pentru a-i stimula circulaţia sanguină. În altă fotografie, ea îşi demomnstrează tehnica de masaj, iar în altă poză apare stând comodă pe un pat, îmbrăcată într-un sacou şi o fustă neagră, cu o carte în braţe, în timp ce vorbeşte cu o femeie.

În perioada în care a fost făcută şedinţa foto, Victoria locuia cu părinţii, Jacqui şi Anthony, cu sora ei, Louise, şi cu fratele, Christian, în casa familiei, din Goffs Oak, Hertfordshire.
Cam atunci ea a început să urmeze cursurile de la şcoala de actorie, în speranţa că va avea o carieră în showbiz.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mateescu pe 6 Iul 2016, 23:23
    machiaj

    Noroc ca s-a inventat machiajul, ca unele ca asta ramaneau anonime.

    1
    0

  • fane pe 6 Iul 2016, 16:11
    Nulitate

    O nulitate fara voce, fara har muzical.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod