Victoria Beckham

Victoria Beckham la cratiţă: I-a explodat terciul în cuptor!

terci
Victoria Beckham le-a arătat fanilor ce a mai rămas din terciul ei de ovăz după ce l-a lăsat prea mult la microunde


După ce vedeta a postat mândră pe Instagram mai multe fotografii făcute în timpul filmărilor videoclipului piesei "If Every Day Was Christmas", în care Cruz cântă pe străzile Londrei, realizatorul de televiziune Piers Morgan a reacţiont dur în emisiunea "Good Morning Britain", spunând că fiul vedetei ar trebui să fie la şcoală.

"Nu-i vina lui.

Are 11 ani. Dar cum o să se descurce cu asta? E o nebunie", a spus acesta, precizând că dacă fiul Victoriei vrea să ajungă un pop star, atunci trebuie să o ia de jos, ca toţi artiştii, nu să se caţere pe faima părinţilor săi.

Victoria Beckham, (născută pe 17 aprilie 1974) s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă, notează Mediafax.


David şi Victoria Beckham (ex Adams)) s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 și mai au trei copii - Brooklyn, în vârstă de 17 ani, Romeo (14 ani) şi Harper (5 ani).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod