Vai de steaua ei! Jennifer Lopez, umilită pe Walk of Fame

Steaua cântăreței a fost murdărită cu vopsea neagră


Distrugerea stelei vine după ce pe 20 august ea a primit premiul pentru întreaga carieră la MTV Video Music Awards 2018. Michael Jackson Video Vanguard Award este cel mai prestigios premiu decernat în industria videoclipurilor muzicale şi reflectă impactul pe care un artist îl are nu doar asupra muzicii, ci şi asupra culturii pop, modei, filmului şi filantropiei. Între cei care au pimit această distincţie se numără însuşi Michael Jackson, Madonna, Guns N’ Roses, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyonce, Kanye West, Rihanna şi P!nk.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York, a devenit cunoscută pe plan internaţional în anii 1990, graţie rolurilor principale interpretate în filmele "Selena" şi "Anaconda".

În 1999, a debutat în muzică cu albumul "On the 6", care conţine două single-uri de succes - "If You Had My Love" şi "Waiting For Tonight". A mai lansat şapte albume de studio, iar, în total, discurile ei au fost vândute în peste 80 de milioane de copii.

Artista a jucat în numeroase filme şi s-a remarcat şi în televiziune, ca jurat al emisiunii "American Idol". Filmele în care a fost distribuită au generat încasări totale de peste 2,9 miliarde de dolari, Jennifer Lopez fiind considerată cea mai influentă - şi cel mai bine plătită - artistă latino din toate timpurile.
Pe 20 iunie 2013, ea a fost recompensată cu cea de-a 2.500-a stea de pe Walk of Fame din Hollywood.

Lopez deţine şi o companie de producţie de film, Nuyorican Productions, care a lansat seriale precum "The Fosters" şi "Shades of Blue".

Actriţa este producător executiv şi jurat al emisiunii "World of Dance" şi va produce şi juca în "Second Act", care va fi lansat pe 21 noiembrie.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012.
Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod