Trecutul ascuns al ducesei Meghan de Sussex: Și-a convins primul soț să semneze un „contract de sarcină“

Fosta actriță și-a pus primul soț să semneze un act prin care se obliga să-i plătească un antrenor personal și un nutriționist dacă ea urma să rămână însărcinată.

Meghan Markle a știut mereu să-și cântărească bine pașii pe care îi face în viață. Potrivit presei britanice, ea și-a protejat cariera când s-a căsătorit prima oară, semnând un contract prin care își asigura viitorul profesional în eventualitatea unei sarcini.

O sursă apropiată a dezvăluit pentru DailyMailTV că Meghan Markle l-a convins pe Trevor Engelson, primul său soț, să semneze un "contract de sarcină" pentru a fi sigură că ea va beneficia de servicii de lux în cazul în care ar fi născut un copil, astfel încât să poată reintra mai ușor în formă și să-și continue cariera de actriță.

Îngrijorată de efectele unei sarcini asupra corpului ei și de dificultatea revenirii în formă, Meghan, pe atunci o actriță la începutul carierei, i-a cerut lui Trevor să semneze un document prin care se obliga să-i plătească un antrenor personal și un nutriționist dacă rămânea însărcinată. Ea a trecut în acel act și câteva prevederi privind îngrijirea copilului, precum plata unei bone.

"Contractele de sarcină" au devenit tot mai populare în Statele Unite, îndeosebi în rândul cuplurilor foarte bogate din Los Angeles, notează Daily Mail. Aceste documente prevăd îndatoririle părinților după nașterea copilului, precum împărțirea sarcinilor casnice.

Potrivit sursei citate, în 2011, la momentul căsătoriei cu producătorul de televiziune, Meghan era interesată în primul rând de siluetă. După câțiva ani, ea avea să cunoască succesul la care râvnea, odată cu rolul din serialul "Suits".

"A fost o vreme când ei luau în considerare să aibă o familie, la un moment dat în viitor.

Știa că în familia ei sarcina a lăsat urme și era îngrozită că va rămâne cu multe kilograme în plus, dată fiind cariera sa atunci. De fecare dată când lua un pic în greutate se vedea pe fața ei, așa că dorea să fie oricând gata pentru filmări", a spus sursa apropiată de Meghan.

"A cerut să aibă un antrenor personal și nutriționist în timpul sarcinii și după naștere. Sigur a discutat și despre bonă, dar principalele obiective erau sănătatea și greutatea. Poate că abia a intrat în familia regală, dar Meghan mereu a vrut să fie tratată ca o prințesă", a mai spus persoana citată.

Sursa din anturajul ducesei a mai declarat că documentul nu a fost conceput sau supervizat de un avocat, fiind doar un act formal. Dar Meghan a fost atât de serioasă în privința acestei probleme, încât Engleson n-a avut de ales și a semnat. "I-a spus că o să-i dea ceva să semneze, un fel de chitanță semnată de mână (...). Știți cum se spune - dacă nevasta e fericită, atunci ai o viață fericită. El știa că se căsătorea cu cineva care își făcea griji pentru imaginea ei și era foarte nesigură în legătură cu corpul ei, așa că a fost de acord. Știa și că ea n-ar fi acceptat un refuz. Dar sfârșitul mariajului lor a venit înainte ca ei să-și mai facă alte planuri de viitor", a explicat sursa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod