Cum să alegi bijuteriile și accesoriile ca să se potrivească cu rochia de mireasă

Cum să alegi bijuteriile și accesoriile ca să se potrivească cu rochia de mireasă

Bijuteriile sunt elementul cheie care îți completează perfect ținuta din ziua nunții. Alegerea unei rochii superbe este, bineînțeles, pasul esențial, dar nici accesoriile nu trebuie neglijate.
Acestea au capacitatea de a-ți completa perfect look-ul, dar la fel de ușor îl pot distruge.

Nu există reguli stricte cu privire la bijuteriile și accesoriile pe care să le porți în ziua nunții tale. Totul depinde de propriile gusturi și de ceea ce te face să te simți excelent în ziua cea mare. Dar specialiștii citați de instyle.com recomandă să nu lași bijuteriile să fure toată atenția. Rochia și tu însăți ar trebui să fiți în centrul atenției. Look-ul din ziua nunții trebuie să fie perfect echilibrat, iar secretul este "munca în echipă" - fiecare element ar trebui să se completeze cu restul, iar tu ar trebui să te simți precum un star.

Punctul de plecare trebuie să fie întotdeauna rochia.
"Recomand mireselor care au ales o rochie simplă să o asocieze cu un colier spectaculos cu diamante și cercei asortați de tip punct sau cercei candelabru statement", declară designerul Madeline Gardner.

Dacă ai ales o rochie cu un model elaborat sau detalii strălucitoare, specialistul recomandă să optezi pentru un set de cercei cu perle sau diamante care ies în evidență, dar nu distrag atenția de a la rochie spectaculoasă pe care o porți.

Mai puțin înseamnă mai mult

"Accesoriile pot duce stilul unei rochii în orice direcție, în funcție de ceea ce își dorește mireasa", declară designerul Alexandra Grecco. "Îmi plac rochiile cu minimaliste, de tip furou, care sunt precum o pagină albă și se asortează perfect cu o varietate foarte mare de accesorii.
De exemplu, dacă alegi o astfel de rochie, o poți asorta cu o curea din mărgele în stil art-deco pentru un look glamour. O coroană din flori proaspete poate face ținuta să pară boho
", declară specialistul.

Dar dacă rochiile de mireasă de tip furou nu sunt pe gustul tău, stilistul sugerează să optezi pentru o curea sau un accesoriu pentru păr și cap care include detaliile ce se regăsesc pe rochie. În acest fel se vor completa reciproc și va exista un echilibru interesant.

Poți opta pentru flori

"Îmi plac florile proaspete în păr pentru că sunt o modalitate simplă de a adăuga culoare. Este o metodă grozavă de a atrage atenția asupra chipului miresei, dar și de a pune în valoare buchetul pe care l-a ales", declară pentru instyle.com designerul Sabrina Dahan.

"Vei obține acest efect dacă optezi pentru o coadă împletită lejer, în care să incluzi flori delicate.
De asemenea, onduleurile de tip beach waves arată foarte bine dacă incluzi printre ele floarea miresei. Pentru un efect 'wow', alege flori mai mari, care atrag atenția, precum bujori pufoși sau dalii
", declară expertul.

Alege bijuteriile în funcție de tipul decolteului

Decolteul rochiei tale de mireasă este un indiciu important cu privire la bijuteriile pe care să le alegi pentru ziua nunții. 

"Pentru un decolteu adânc, de tip V sau pentru rochiile fără bretele, un colier strălucitor sau unul din mai multe șiruri este perfect pentru a completa zona liberă a decolteului", spune designerul Stephanie Chin.

Dacă rochia ta de mireasă are un top de tip halter sau un decolteu de tip iluzie, realizat din voal, atunci este de preferat să renunți la colier și să optezi, în schimb, pentru o pereche de cercei statement.

"Accesoriile precum o curea sau o bandă simplă ori cu mărgele îți va sublinia talia și va atrage atenție asupra celei mai subțiri zone ale siluetei tale și în același timp vor oferi un accent interesant rochiei tale", adaugă specialistul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod