Trecut-au anii, dar degeaba: 15 vedete care refuză să îmbătrânească


Când unii se agață cu disperare de ultimii ani ai tinereții, alții se bucură de viață și nici nu se observă pe chipul lor cum a trecut timpul.
Cu toți banii de care dispun, cu toate intervențiile estetice și regimurile de detoxifiere pe care le urmează, vedetele trebuie să lupte în fiecare zi, în fiecare an, cu timpul, încercând să prevină sau să șteargă urmele pe care acesta le lasă pe chipul lor. Nu-i deloc o sarcină simplă, în ciuda posibilităților aproape nelimitate pe care le au, pentru că aspectul fizic perfect întreținut este cheia succesului în industria divertismentului.

Dar mai sunt și staruri care au câștigat la "loteria genelor": deși au trecut anii, arată la fel de bine și nu s-au schimbat mai deloc de-a lungul timpului.
Mulți le admiră pentru că arată chiar mai bine decât în urmă cu zece ani.

Bright Side trece în revistă 15 vedete care par să fi secat fântâna tinereții și refuză să îmbătrânească. Nu-i așa că toți arată superb?

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Allison Howarts pe 16 Ian 2019, 23:47
    Dragoste

    Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod