Cum poți slăbi, mâncând sănătos dar și gustos!

Unul din cele mai eficiente programe de nutriție, cu rezultate imediate, cucerește România. Este vorba despre programul "Smart Diet Experience", în traducere "Experiența Dietei Istețe", ce are ca motto "Slăbește ușor".

Noutatea acestei diete constă în formula sa inovatoare: pachete alimentare gândite de nutriționiști pentru 7 zile, cu produse de regim pentru slăbire din preparate speciale ce au la bază ingrediente naturale, fără aditivi, conservanți E-uri sau alte alimente procesate. Un astfel de pachet conține meniul pentru întreaga săptămână, fiecare meniu zilnic fiind compus din trei mese principale și o gustare. Pentru a obține rezultatul dorit, acela al slăbitului sănătos, dieta poate fi urmată oricâte săptămâni se dorește, dar trebuie să se țină cont de anumite reguli, precum: cele trei mese zilnice și gustarea vor trebui mâncate la aceleași ore, nu se consumă alcool și nu se mănâncă nimic în plus față de produsele din pachet.


Mâncărurile din meniurile Smart Diet sunt naturale, preparate din produse biologice atent selecționate. În această dietă, lipsesc cu desăvârșire substanțele chimice care dereglează metabolismul și care produc multe boli grave, în timp.
Există trei categorii de pachete #SmartDietExperience: White, Purple și Green, ultimul fiind vegetarian, toate având gusturi diferite dar același scop: de slăbire sănătoasă.


Pachetul pentru o săptămână se comandă în întregime online și ajunge la destinatar într-un interval cuprins între 6 și 48 de ore.

Alimentele sunt păstrate la rece, în  recipiente vidate, sigilate ermetic, pentru a nu pătrunde aerul și umidatea, agenți ce acționează la formarea mucegaiului sau a bacteriilor. Sigilarea ermetică va proteja textura și vă pastra proaspete alimentele, inclusiv legumele sau fructele, pentru o perioadă mai mare de timp.


Meniurile "Smart Diet" conțin feluri de mâncare gustoase precum supe cremă, paste bolognese, tocănițe, lasagna sau gustări precum biscuiți cu merișoare și portocală, granola cu fructe exotice sau biscuiți cu migdale și caise.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod