5 tunsori în tendințe pentru anul 2019. Află ce se poartă

La început de an, probabil vrei să faci unele schimbări în viața ta. Și pentru că un nou look este modul perfect de a începe anul, îți prezentăm câteva dintre principalele tunsori care vor fi în tendințe în 2019. 

Hairstilistul Patrick Kyle, care a lucrat cu numeroase celebrtăți de-a lungul timpului, a identificat pentru popsugar.com unele dintre trendurile majore în materie de tunsori ale acestui an.

De la bobul lung, care se menține în tendințe de ani buni, și până la stiluri deosebite precum șuvițe inspirate de anii '70, 2019 oferă destule variante interesante pe care merită să le încerci.

Descoperă tunsorile în tendințe pentru anul 2019.

1 din 6

Pixie

Deși poate că eziți să-ți tunzi părul foarte scurt, hairstilistul Patrick Kyle spune că stilul pixie merită încercat. "Tunsoarea pixie este una clasică, versatilă și foarte simplu de coafat. Cele mai multe femei nu au curaj să se tundă atât de scurt, dar această tunsoare arată foarte bine în cazul multor persoane", spune specialistul. Cântăreața Katy Perry demonstrează cât de interesantă poate fi o tunsoare scurtă de tip pixie, mai ales dacă este asociată cu o nuanță de blond platinat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod