Ținuta fermecătoare cu care Kate Middleton își întâmpină oaspeții la o petrecere de Crăciun: „Mingea“ e acum la Meghan Markle!

Kate Middleton a purtat o ținută specifică sărbătorilor de iarnă la petrecerea organizată în cinstea familiilor militarilor britanici aflați în servicu peste hotare


Kate și William au petrecut o oră și 45 de minute discutând cu familiile la petrecerea ținută într-un pavilion de lângă sera Palatului Kensington, în timp ce orchestra unei companii de artilerie a interpretat melodii cu tematică de Crăciun iar copiii au făcut trufe de ciocolată, felicitări și s-au jucat cu bulgări de zăpadă.

William și Kate i-au ajutat pe cei mici să confecționeze felicitările și cadourile, apoi au luat parte cu ei la un joc denumit "Santa’s Footsteps" ("Pe urmele lui Moș Crăciun"), în care trebuia să pretindă că sunt reni în căutarea dulciurilor.

Kate s-a implicat apoi puțin cu copiii într-o mică luptă cu bulgări. Cu zâmbetul pe buze, ea s-a gândit mai bine și a renunțat la bulgări, aruncând spre ei cu gheme din lână, relatează Daily Mail.

Micuții au făcut poze într-o cabină foto și au scris mesaje pentru cei dragi pe instantaneele pe care Kate și William le vor duce cu ei în Cipru.


Nu doar ducii de Cambridge au fost implicați marți într-un eveniment caritabil: Prințul Harry și Meghan Markle urmau să participe în aceeași zi la o campanie de strângere de fonduri la care ducesa de Sussex urma să rostească un discurs și este de urmărit modul în care ea se va prezenta după o perioadă în care zvonurile despre neînțelegerile cu Kate s-au înmulțit.

Decizia Prințului Harry de a se muta din Palatul Kensington, unde locuia alături de fratele său mai mare, a alimentat speculațiile despre relația dintre cei doi și soțiile lor.
Zvonurile despre ruptura dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-au întețit în luna noiembrie, iar o sursă a declarat că a văzut-o pe Kate cu ochii în lacrimi după o discuție în contradictoriu cu Meghan.

Surse citate de Daily Mail au spus că cele două cupluri vor petrece Crăciunul în familia regală, împreună cu Regina Elisabeta, conform tradiției.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod