Susan Lucci, o femeie care arată uimitor la 71 de ani: „Mă simt la fel de bine ca la 20 și la 30 de ani“

Susan Lucci arată fantastic la 71 de ani

 

Un alt secret este gândirea pozitivă care îi permite să-și atingă obiectivele și îi dă încredere pentru a-și prezenta silueta în pozele pe care le postează pe Instagram: "Ca femeie, e ușor să te învinovățești. Fii cea mai bună prietenă a ta: nu te compara cu altele și caută să nu fii prea aspră cu tine!", este îndemnul ei.

Pe de altă parte, Susan Lucci recunoaște că a avut și norocul de a moșteni gene bune: "Am fost foarte norocoasă; amândoi părinții au avut gene bune.

Mama încă le are, arată fantastic", a spus ea pentru revista People.

Totodată, actrița este preocupată de întreținerea pielii. "Am grijă de pielea mea, oricât de târziu ajung acasă", a mărturisit pentru NewBeauty.

Ea i-a spus realizatoarei emisiunii de televiziune "Today", Megyn Kelly, că folosește un produs pentru copii, Original Sprout Scrumptious Baby Cream, spumă de curățare Cle de Peau și alte câteva produse care se găsesc în orice farmacie.

Născută în 1946, actrița americană a devenit sinonimă cu personajul Erica Kane pe care l-a interpretat în soap opera "All My Children", din 1970 până în 2011.
În 1991, salariul ei pentru rolul din producția ABC ajunsese la un milion de dolari.

Succesul de care s-a bucurat în domeniul televiziunii a ajutat-o să se intre cu brio în domeniul frumuseții. Ea și-a lansat o linie de produse de îngrijire a părului, parfumuri, lenjerie și produse de întreținere a pielii, intitulată The Susan Lucci Collection. Timp de mai mulți ani, Lucci a promovat un scaun pentru Pilates, Pilates Pro Chair, și a realizat mai multe DVD-uri despre fitness, devenind un guru în Statele Unite în materie de întreținere fizică și frumusețe.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod