Slash, divorț cu scandal: Chitaristul de la Guns N' Roses nu mai scapă de nevastă

Actuala iubită a rockerului, Meegan Hodges, e acuzată de soția acestuia că o hărțuiește


Chitaristul şi compozitorul americano-britanic Slash a devenit cunoscut pe plan mondial în calitate de chitarist principal al trupei rock Guns N' Roses, alături de care a avut succes în anii 1980 şi 1990. Muzicianul, care obişnuieşte să poarte pe scenă un joben, este considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din lume, fiind autorul riff-ului din "Sweet Child o' Mine" şi al solo-ului de chitară din "November Rain", notează News.ro.

În timpul ultimilor ani petrecuţi alături de Guns N' Roses, Slash şi-a înfiinţat un alt proiect muzical, trupa Slash's Snakepit.

După ce a părăsit Guns N' Roses în 1996, rockerul a înfiinţat un grup, Velvet Revolver, cu solistul Scott Weiland, care l-a readus în prim-planul muzicii rock la mijlocul anilor 2000, graţie unor albume bine primite de public şi de criticii muzicali. Slash a lansat şi trei albume solo - "Slash" (2010), "Apocalyptic Love" (2012) şi "World on Fire" (2014), înregistrate cu trupa sa, Myles Kennedy and the Conspirators - cu care a susţinut un concert şi în România.


Slash a revenit în grupul Guns N' Roses în 2016, la aproape 20 de ani după ce părăsise grupul californian, cu ocazia unui turneu mondial ce marchează împăcarea dintre celebrul chitarist şi solistul formaţiei, Axl Rose. Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, membri fondatori ai grupului, s-au reunit în 2016, pentru prima dată în 23 de ani, pentru turneul "Not In This Lifetime", care a cuprins concerte în SUA, America de Sud, Australia şi Europa. În concertul din Cincinnati, toboşarul Steven Adler s-a alăturat trupei, pentru prima dată în 26 de ani.


În luna mai s-a anunțat că trupa americană Guns N’ Roses ar putea reveni în formula originală pentru un turneu dedicat albumului de debut, "Appetite For Destruction", lansat în urmă cu 31 de ani.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod