Shia LaBeouf s-a despărțit de iubita lui: Starul are o relație cu FKA Twigs

Actorul în vârstă de 32 de ani s-a despărțit de Mia Goth. El are o relație cu cântăreața britanică FKA Twigs.

Shia LaBeouf i-a spus adio iubitei sale, actrița Mia Goth, cu care făcuse o ceremonie de jurământ la Las Vegas, în urmă cu doi ani. Starul hollywoodian, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, a înlocuit-o repede pe Mia, el fiind văzut în compania cântăreței britanice FKA Twigs. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Honey Boy" și au fost fotografiați marți, în timp ce părăseau împreună casa ei din estul Londrei pentru a face cumpărături la un magazin.

Îmbrăcat destul de neglijent și nonconformist, așa cum ne-a obișnuit, în pantaloni scurți și cu o jachetă verde, pe sub care avea un bluzon bleu, actorul ducea într-o mână o pungă cu câteva roșii și un alt produs, în timp ce vorbea cu noua lui iubită, într-o ținută casual predominant gri.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce ieșeau din casa ei, din Hackney, East London, evaluată la 1,4 milioane de lire sterline.



O sursă a confirmat pentru Daily Mail că cei doi formează un cuplu: "Sunt foarte ferriciți, se simt bine împreună."

Dacă LaBeouf s-a despărțit de actrița britanică Mia Goth, FKA Twigs a rupt anul trecut logodna cu actorul Robert Pattinson. LaBeouf, a cărui carieră a fost punctată de mai multe controverse și arestări pentru consum de alcool și tulburarea ordinii publice, s-a căsătorit formal cu Goth, acum doi ani, într-o ceremonie organizată la o capelă din Las Vegas cu tematică inspirată de Elvis Presley.
Ceremonia a fost oficiată de o sosie a regelui Rock'n Roll.

Actorul a susținut că ei erau căsătoriți legal, dar episcopul statului Nevada a declarat că nu a fost emis niciun act de căsătorie pe numele lor și că a fost doar o ceremonie simbolică de jurământ.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod