Secretul tulburător care a marcat-o pentru totdeauna pe Jane Fonda

Jane Fonda și-a regăsit echilibrul târziu, după o viață agitată


Actriţa a revenit pe marile ecrane în 2005, după o pauză de 15 ani, şi a jucat în serialul "Redacţia/ The Neewroom". De asemenea, ea a interpretat-o pe Nancy Regan, văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, în filmul regizat de Lee Daniels, "The Butler".
Fonda a debutat în 1960, în comedia "Nevasta baschetbalistului/ Tall Story", dar a fost apreciată în 1969 în drama "Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?/ They Shoot Horses, Don't they", pentru care a primit prima sa nominalizare la Oscar.

Ea  a jucat în peste 40 de filme şi a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1978, pentru rolul din "Întoarcerea acasă/ Coming Home", şi în 1971, pentru partitura din "Klute".

Întrebată, într-o emisiune TV, dacă se gândește la moarte odată cu apropierea pragului celor 80 de ani, Jane Fonda a răspuns direct: "Tot timpul. Cred că e important să realizăm că nu trăim veșnic. Nu mi-e teamă că voi muri".

În februarie 2014, actrița a publicat pe blogul ei un mesaj emoționant, în care mărturisea că izbucnește deseori în plâns când se gândeşte la moarte.
"E uimitor cât de mult am ajuns să mă tem de timp și de cât de puțin mi-a mai rămas; cât de mult este în urma mea și totul a devenit atât de prețios", a scris vedeta. Deși nu neagă că vârsta o sperie, Jane Fonda crede că bătrânețea are și avantaje: "Sunt capabilă să apreciez frumusețea în orice lucru mărunt mai mult decât atunci când eram tânără, poate pentru că acum sunt mai atentă la așa ceva. Simt că fac parte din orice. Sunt supersensibilă la bucuria și la durerea oamenilor.
Sufăr pentru copiii nedoriți din toată lumea, pentru urșii polari și elefanți, pentru fluturii monarh, delfini, gorile și cimpanzei"
, a dezvăluit ea.

Vedeta a recunoscut că a apelat la operaţii estetice pentru a-şi păstra frumuseţea. Ea şi-a făcut un implant la sâni în anii '70 şi mai multe operaţii la bărbie, gât şi ochi, în 2011. Din 1982 până în prezent, a lansat 25 de materiale video despre fitness, iar în 2012 a declarat că activitatea fizică este cheia menţinerii sănătăţii la orice vârstă.

Chiar dacă și-a găsit echilibrul, amintirea morţii mamei sale încă o urmăreşte.
Aşa cum îi mărturisea unei prietene, s-a temut că se va sinucide şi ea, dar mai târziu a realizat că n-o va putea face. "Pentru că viaţa e al naibii de interesantă. Şi cred că eu sunt prea importantă", i-a explicat ea.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hmmmm pe 15 Oct 2014, 11:00
    satanisti

    ea si tatal ei au facut parte dintr-o secta satanica iar "suferinta pentru fluturii monarh" este o aluzia la programarea mentala monarh si la victimele ei ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod