Secretul tulburător care a marcat-o pentru totdeauna pe Jane Fonda

Ca și Brigitte Bardot, Jane Fonda a fost doar un nou trofeu pentru Roger Vadim



Descrisă drept un cameleon chiar de copiii ei, Jane Fonda s-a transformat radical pentru a cuceri bărbaţii care aveau să-i marcheze viaţa. Regizorul francez Roger Vadim, cu care s-a măritat în 1965, a făcut din ea un sex simbol după ce a distribuit-o în filmul SF "Barbarella". "El este versiunea plăcută a tatălui meu", a spus Jane despre primul ei soţ.

Ce şanse avea să găsească un bărbat bun? Vadim era, de fapt, alcoolic, avea patima jocurilor de noroc şi un Don Juan de nestăpânit.

Pozau într-o pereche perfectă şi erau consideraţi unul dintre cele mai glamour cupluri din showbiz-ul anilor '60.

Regizorul francez a convins-o pe Jane să accepte un mariaj deschis. Totul a început când el a plătit şi adus acasă o prostituată. Oscilând între furie şi gelozie, Jane a acceptat să se lase pradă sexului liber. A început să agaţe chiar ea fete pentru partide de sex în trei sau mai mulţi parteneri.

"Am luat hăţurile din mâinile lui şi m-am aruncat singură în aceste triunghiuri, cu talentul şi entuziasmul meu de actriţă", a mărturisit Jane.

"Am făcut-o pentru a ţine un bărbat fericit", a adăugat ea, consfinţind astfel dependenţa sa de Roger Vadim. Acceptându-l aşa şi încurajându-l, Jane admite fără ocolişuri că el era stăpânul ei. Şi făcea din ea orice-i poftea inima.

Dar fostul soţ al sex-simbolului Brigitte Bardot era un vânător rapace. El vedea în Jane Fonda o a doua Brigitte Bardot. Infidelitatea lui expansivă şi atracţia pentru politica radicală i-au creat un soi de alienare cu care nici Jane, care îndurase multe la viaţa ei, nu mai putea convieţui.
Căsnicia lor s-a terminat după opt ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hmmmm pe 15 Oct 2014, 11:00
    satanisti

    ea si tatal ei au facut parte dintr-o secta satanica iar "suferinta pentru fluturii monarh" este o aluzia la programarea mentala monarh si la victimele ei ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod