Secretul tulburător care a marcat-o pentru totdeauna pe Jane Fonda

Jane l-a cunoscut pe activistul Tom Hayden în 1972. Mariajul lor s-a terminat în 1989, după ce actrița a aflat că el o înșela


Jane s-a măritat apoi, în '73, cu activistul de stânga Tom Hayden, pe care l-a cunoscut cu un an înainte, în timpul unei vizite pe frontul din Vietnamul de Nord. Mulţi americani n-au uitat-o niciodată pe "Hanoi Jane", blonda rebelă care s-a exprimat cu tărie împotriva războiului.

Ca şi în mariajul cu Vadim, Jane s-a sacrificat din nou pe sine pentru binele soţului.

Hayden i-a luat un mic bungalou în California, în care ea era pe post de menajeră. Spăla rufele cu mâinile, pentru că el era împotriva maşinilor de spălat. Pur și simplu refuza să aibă așa ceva. Prietenii cred că Hayden era gelos pe faima ei, dar, fără bani, avea nevoie de ea pentru a-şi lansa cariera politică.

După ce a descoperit că şi Hayden o înşela, Jane a divorţat în 1989 şi a căzut în mrejele lui Ted Turner, fondatorul postului de televiziune CNN. Actriţa a sărit din lac în puţ: Turner era un mare afemeiat.
El a forţat-o să nu mai joace şi a transformat-o în trofeul lui personal.
La o lună după căsătorie, în 1991, Jane Fonda a descoperit, surpriză, că noul ei soţ avea o amantă. În loc să iasă atunci din noul triunghi în care intrase, a dus-o aşa zece ani, până în 2001, când Turner a părăsit-o.

După o viaţă agitată şi încâlcită, Jane Fonda şi-a găsit o perioadă liniştea lângă un partener cu cinci ani mai tânăr decât ea, producătorul de muzică Richard Perry, cu care a avut o relație liniștită din 2009 până în 2017.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hmmmm pe 15 Oct 2014, 11:00
    satanisti

    ea si tatal ei au facut parte dintr-o secta satanica iar "suferinta pentru fluturii monarh" este o aluzia la programarea mentala monarh si la victimele ei ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod