Secretul tulburător care a marcat-o pentru totdeauna pe Jane Fonda

Henry Fonda era cu totul diferit în viața reală față de starul pe care îl urmărea publicul

Jane Fonda a făcut lumină asupra trecutului său tulburător, într-un discurs ţinut la un eveniment caritabil în Beverly Hills, pentru strângerea de fonduri în favoarea victimelor violurilor. Toţi filantropii şi activiştii prezenţi au fost uluiţi când actriţa a povestit că mama ei s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual de la vârsta de opt ani.

După ce a consultat fişele medicale ale mamei sale, Jane a descoperit teribilul ei secret: "În clipa în care am citit ce scria acolo, lumea s-a prăbuşit în jurul meu".

Toată viaţa ei haotică, presărată cu probleme, avea acum o explicaţie: "Am aflat motivul promiscuităţii în care mă scăldasem, motivul lungului şir de operaţii estetice, al vinovăţiei pe care o simţeam, al incapacității mele de a iubi şi de a fi tandră. Şi am fost în stare să o iert şi să mă iert pe mine însămi", a mărturisit actriţa în vârstă de 76 de ani.

Prietenii credeau că sinuciderea mamei a fost singurul eveniment major care a avut impact asupra vieţii ei dezordonate.
În realitate, abuzurile suferite de mama ei erau doar o parte din amintirile neplăcute pe care Jane le avea din copilărie, în sânul uneia dintre cele mai importante dinastii de la Hollywood, notează Daily Mail.

Henry Fonda era un star în ascensiune în 1936, când a întâlnit-o pe Frances, pe platourile de filmare ale peliculei "Wings Of The Morning" din Denham, în comitatul englez Buckinghamshire. Aventura lor avea să se transforme în căsnicie.

Frances era fiica lui industriaş american ai cărui înaintaşi susţineau că se trăgeau din linia de sânge a celei de-a treia soţii a regelui Henric al VIII-lea, Jane Seymour.
Acest detaliu se regăseşte în numele complet al actriţei, Lady Jayne Seymour Fonda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hmmmm pe 15 Oct 2014, 11:00
    satanisti

    ea si tatal ei au facut parte dintr-o secta satanica iar "suferinta pentru fluturii monarh" este o aluzia la programarea mentala monarh si la victimele ei ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod