Secretele unui supermodel. Elle Macpherson: "Nu beau, nu fumez, nu iau pastile, nu mănânc carne roşie"

Vedeta australiană, în vârstă de 50 de ani, se menţine în formă cu exerciţii zilnice de respiraţie, meditaţie, dar şi cu un supliment alimentar, Super Elixir.

În martie a împlinit 50 de ani, dar poţi să juri că are 30. Cu un corp tonifiat, cu pielea fină şi fără celulită, Elle Macpherson arată senzaţional. Nu-i vorbă, nici nu stă cu mâinile în sân, așteptând cu fatalism ca timpul să-și pună amprenta asupra ei. Dimpotrivă, fotomodelul australian are un set de reguli de la care nu se abate pentru a-și păstra frumusețea.

Fotomodelul australian nu trăiește într-un clopot de sticlă, ruptă de lume, cu bunele și relele ei. Ca orice om, are zile în care simte că stresul îi dă târcoale, dar știe ce trebuie să facă. "Când sunt stresată, îmi iau 15 minute în care respir, vizualizez clipele fericite și lucrurile frumoase și urmăresc tuturiale video despre meditație", a mărturisit ea.

Asemenea modelelor Miranda Kerr și Rosie Huntington-Whiteley, Elle Macpherson este convinsă că metodele sale sunt foarte bune și și-a lansat propriul produs cu efect de antiîmbătrânire. Este vorba de un supliment alimentar, denumit The Super Elixir by WelleCo, bazat pe o combinație de elemente nutritive alcaline, un produs despre care modelul a spus că este singurul medicament pe care îl ia.

Suplimentul a fost creat special pentru Elle, după mai mulți ani de cercetare, de Dr. Simone Laubscher PhD, medic nutriționist specializat în prevenirea bolilor de alimentație, scrie Daily Mail.



Pudra, care poate fi presărată peste salate sau amestecată cu sucuri și smoothie-uri, contribuie la o alimentație sănătoasă și asigură funcționarea optimă a organismului, notează ziarul britanic.

"Am multe de făcut și dacă nu mă hrănesc cum trebuie, nu mă simt bine. Ani la rând, am luat vitamine și tot felul de pudre. Am încercat medicina alternativă, acupunctura, reflexoterapia. Sunt foarte grijulie. Nu beau, nu iau pastile, nu fumez, ce altceva pot să fac? Dar nimic nu mergea pentru mine și i-am spus doctorului că nu mă simt bine. Mi-a zis că organismul meu e un mediu prea acid, din cauza stresului, a călătoriilor și a lipsei de somn", a povestit vedeta.

Atunci, Elle a decis să creeze Super Elixir. Produsul, care costă 120 de euro şi se lansează astăzi, este conceput pentru a întări nutriţia sănătoasă la nivel celular şi pentru a stimula sistemul circulator, pe cel endocrin (hormonal), digestiv şi nervos.



Fotomodelul susţine că doar 10 grame luate zilnic din această pudră care conţine 45 de incrediente alcaline, printre care se numără plante chinezeşti şi ciuperci miatake, conţin toate vitaminele şi mineralele neceare pentru a genera vitalitate şi o stare de bine. "Am petrecut cinci ani căutând şi refăcând compoziţia, iar acum reţeta funcţionează minunat. După doar câteva săptămâni, corpul meu a intrat pe pilot automat şi mă simt în formă, am slăbit, nu mă mai simt rău, nu mai poftesc zahăr. Corpul meu s-a întărit şi funcţionează bine. Super Elixir mă echilibrează şi mă întăreşte pentru a mă ajuta să fiu femeia şi mama care sunt", spune Macpherson.

Pentru femeile care nu au posibilitatea de a duce un stil de viaţă ca al modelului australian, există câteva soluţii simple. "Nu beţi niciodată cafea după masă şi beţi trei litri de apă pe zi, e cel mai important sfat pe care vi-l pot da", subliniază Elle, care pledează şi pentru integrarea sportului în viaţa de zi cu zi:. "Vorbesc de sport, nu de exerciţii, îmi place orice mă scoate afară, cum ar fi schiatul, alergarea, bicicleta sau călăria. Cred că e mai uşor să faci toate astea în America, dar recomand să faceţi mişcare 45 de minute pe zi, chiar dacă e doar o plimbare la aer curat."



Elle Macpherson a lansat recent şi o nouă trustă de machiaj profesional, după succesul de care s-a bucurat linia The Body, scoasă pe piaţă în 2010. Ea a folosit trucurile şi sfaturile pe care le-a deprins de-a lungul carierei sale în industria modei, pentru a crea produse care să le ajute pe femei să arate acasă ca şi cum ar defila pe podium. "Cred că frumuseţea vine din interior. Aşa că produsele mele se axează pe detoxifiere, circulaţie şi pe ideea de wellness", a explicat ea.

Deşi nu s-a cantonat prea mult pe machiaj, modelul crede că părul este cel mai valoros accesoriu al unei femei. "O culoare frumoasă este tot ce-ţi trebuie. Este foarte important ca aceasta să se potrivească cu cea a pielii tale", spune vedeta.



Elle Macpherson, care la începutul anilor '80 a început cariera de model pentru a face rost de bani cu care să-şi cumpere cărţi pentru studiile de drept, deţine şi alte afaceri în domeniu, printre care o linie de lenjerie intimă şi una de produse cosmetice, notează Daily Mail. "Sunt o femeie pasională. Lucrez doar pe proiecte care îmi plac şi mă înconjor de oameni energici şi inspiraţi. Când găsesc ceva potrivit pentru mine, îmi place să împart cu alţii. Următorul meu proiect este The Body, lucrez la bustiera perfectă, e foarte sexy. Dar va mai dura puţin", a dezvăluit ea.

Top-modelul s-a căsătorit anul trecut cu logodnicul ei, Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.
Macpherson se despărţise de Jeffrey Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.
Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.



Macpherson a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989. Vedeta australiană are doi fii dintr-o relaţie anterioară, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Flynn Alexander Busson, în vârstă de 15 ani, şi Aurelius Cy Andrea Busson, în vârstă de 10 ani.



Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod