Se vede că nu mai e singur acasă: Macaulay Culkin arată din nou foarte bine

Starul care ne-a distrat ani la rând cu seria „Singur acasă“ și-a regăsit echilibrul. Relația cu actriţa Brenda Song l-a ajutat să-și revină.

Vă vine sau nu să credeți, puștiul năbădăios care ne face să râdem de fiecare dată când vine Crăciunul are acum 38 de ani. 38! Ce repede trece timpul, nu-i așa?

După câțiva ani în care aspectul său fragil și bolnăvicios a stârnit îngrijorare, Macaulay Culkin și-a regăsit echilibrul și arată foarte bine, semn că-i prinde tare bine să nu mai rămână singur acasă. Relația cu actrița Brenda Song l-a ajutat enorm să iasă din pasa proastă pe care o prinsese și să se pună din nou "pe roate".



Actorul și-a făcut apariția, marți seară, la gala American Music Awards, desfășurată la Los Angeles, eveniment în cadrul căruia i-a decernat premiul pentru cel mai bun artist lui Post Malone.

După o perioadă cu puține apariții publice, în care și-a păstrat viața privată departe de camerele foto și video, Macaulay Culkin a surprins cu forma sa fizică sănătoasă care nu-i trăda vârsta, notează publicația Lad Bible.

"Revenirea la viață" a starului s-a produs anul trecut, după o lungă perioadă în care starea sa fizică se degradase.
Presa a amplificat speculațiile potrivit cărora el se droga și ar fi fost bolnav, iar pe rețelele de socializare se zvonea că ar fi fost pe moarte.

În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat. "Nu, n-am stat să trag șase porții de heroină în fiecare lună", a negat el ferm faptul că starea fizică precară s-ar datora drogurilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod