Scarlett Johansson se distrează înainte de divorţ: Un iubit la două săptămâni!

În decurs de două săptămâni, Scarlett Johansson a fost văzută şi cu Colin şi cu avocatul ei


Actrița din "Lost in Translation" a refuzat să comenteze divorțul. "Ca mamă devotată și persoană particulară conștientă pe deplin că fiica mea va crește într-o bună zi suficient de mult pentru a citi știrile despre ea, vreau doar să spun că nu voi comenta niciodată referitor la destrămarea căsniciei mele", a precizat Johansson într-un comunicat.

Înaintarea divorțului are loc după informațiile apărute în presă în ianuarie, potrivit cărora cei doi s-ar fi separat.

Un avocat al lui Dauriac a declarat că amândoi trăiesc în prezent la New York, dar nu împreună.

Este al doilea mariaj pentru vedeta din "Captain America" Scarlett Johansson, care a mai fost căsătorită cu starul din "Deadpool", Ryan Reynolds, între 2008 și 2011.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.

După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, notează Mediafax.
A primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod