Kate Beckinsale are un corp incredibil la 43 de ani: Pozele cu care a făcut senzaţie pe internet

Actriţa s-a pozat în bikini, în timpul vacanţei pe care a petrecut-o la plajă, iar imaginile o arată ca la 20 de ani. Puţine vedete de vârsta ei se pot mândri cu un asemenea corp.

Kate Beckinsale şi fiica sa, Lily, în vârstă de 18 ani, obişnuiesc "să se dueleze" pe Instagram cu postări amuzante. Aşa au făcut şi luni, când ele au publicat pe reţeaua de socializare imagini în care apăreau în costum de baie, la plajă, în vacanţa pe care au petrecut-o recent.

Actriţa britanică în vârstă de 43 de ani a făcut un selfie în care şi-a etalat silueta incredibilă, într-un costum de baie din două piese cu model floral. Deşi are mai mult decât dublul vârstei fiicei sale, Kate arată mai bine ca ea, remarcă Daily Mail.



La rândul ei, Lily, fiica actorului Michael Sheen, apare într-o imagine făcută pe plajă, într-un costum de baie din două piese în culori diferite - sutien roşu şi bikini cu model floral - ţinând palma în dreptul ochilor pentru a se apăra de soarele tropical. Dovedind încă o dată că a moştenit simţul dezvoltat al umorului de la mama sa, tânăra a scris lângă fotografia de vacanţă: "O zi cu adevărat încărcată."

Dar imaginea cu care Kate Beckinsale a făcut senzaţie pe internet a apărut cu o zi înainte.
Vedeta şi-a uimit fanii cu corpul ei incredibil într-o poză parcă desprinsă dintr-o şedinţă foto pentru o reclamă. Ea stă întinsă la soare într-un hamac agăţat deasupra apei limpezi, în bikini albi şi un sutien roşu, cu ochelarii de soare, etalându-şi corpul tonifiat - puţine vedete arată atât de bine într-o poză de vacanţă needitată şi mai ales la această vârstă!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod