7 soluții simple pentru rochiile dificil de purtat

7 soluții simple pentru rochiile dificil de purtat

Nu știi cum să porți rochiile fără spate, pe cele cu umerii goi sau cu decolteu adânc? Există câteva soluții simple care te vor ajuta să arăți impecabil
Cu siguranță ți s-a întâmplat să vezi în magazin o rochie superbă, fie decoltată, fie cu spatele gol sau cu umerii goi, pe care nu ai cumpărat-o pentru că te-ai gândit că va fi dificil de purtat. Dar asta pentru că nu știi ce soluții simple există să porți orice rochie, indiferent de model, fără să se vadă sutienul. Iată câteva trucuri pe care să le încerci:

Rochia fără bretele

Sutienul fără bretele este o soluție bună în teorie, dar în practică nu este chiar atât de simplu. Are tendința de a aluneca de-a lungul zilei și vei fi nevoită să tot tragi de el, mai ales dacă ai o cupă mai mare de C.
În schimb, un body cu sutien integrat va rămâne la locul lui întreaga zi. Este cea mai bună opțiune pentru femeile cu sânii mari care își doresc să poarte o rochie fără bretele. Pentru un plus de susținere, alege body-ul cu o mărime mai mică și cupele cu o mărime mai mari.



Rochia cu spatele gol

Extensiile de bretele pentru sutien sunt o investiție excelentă pentru a rezolva problema rochiilor cu spatele gol. Sunt special concepute pentru a coborî banda de prindere la spate a sutienului astfel încât să nu fie vizibilă când porți rochii cu spatele gol. 




Rochia fără mâneci

Atunci când porți o astfel de rochie ești nevoită să ascunzi bretelele sutienului. Iar pentru a face acest lucru într-un mod eficient și comod, încearcă clemele de prindere pentru bretele.
Acestea mențin strânse împreună cele două bretele la spate în așa fel încât să nu fie vizibile.




Rochia cu top stil maiou

Rochiile care formează un model tip Y la spate sau cele care sunt decupate adânc în laterale, în zona mânecilor, pot fi purtate cu succes cu un sutien aderent din silicon cu bretele detașabile. Deși este foarte eficient pentru aceste rochii, nu oferă o susținere prea bună dacă ai cupe mai mari de C.




Rochia cu decolteu adânc

Atunci când decolteul unei rochii continua sub nivelul sânilor, este evident că un sutien obișnuit nu te poate ajuta. Poți folosi, în schimb, un tip de sutien special conceput pentru acest tip de rochie.
Este vorba despre sutienul decupat, care lasă zona dintre sâni liberă.



Rochia decoltată, cu bretele subțiri

Probabil că îți este familiară rochia furou, un model atât de popular printre staruri în ultima perioadă. Dacă te-ai întrebat oare cum se poartă o astfel de rochie, află că există un tip de sutien ideal pentru ea. Este vorba de sutienul adeziv fără bretele, dar cu șnur pentru strângere în partea din față. Atunci când strângi șnurul vei crea un efect de lift asupra sânilor, iar rezultatul este un decolteu foarte sexy.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod