Scarlett Johansson se distrează înainte de divorţ: Un iubit la două săptămâni!

Vedeta a fost văzută în compania actorului Colin Just, apoi a fost pozată ţinându-se de mână cu avocatul Kevin Yorn, iar acum se întâlneşte din nou cu Just.

În aşteptarea pronunţării divorţului, Scarlett Johansson pare decisă să încerce o nouă relaţie. Şi tot încearcă de ceva timp - la fiecare două săptămâni apare cu alt partener.

Actriţa în vârstă de 32 de ani a fost văzută din nou în compania starului show-ului de televiziune "Saturday Night Live" Colin Jost (35 de ani). Cei doi au mai fost împreună în luna mai, dar s-au despărţit.

Potrivit mai multor surse citate de tabloidul online american TMZ, cei doi s-au întâlnit vineri şi au luat cina la restaurantul The Palm din East Hampton, New York.

Într-o fotografie obţinută de cotidianul britanic Daily Mail, Scarlett şi Colin par foarte apropiaţi în timp ce stau de vorbă pe o canapea, cu băuturile pe masa din faţa lor.

Câţiva clienţi au povestit pentru TMZ că cei doi "s-au giugiulit" din când în când şi au zăbovit la masă până după miezul nopţii. Luni, ei au fost împreună la plajă, în Montauk, a dezvăluit pentru Us Weekly o persoană din anturajul cuplului. Cei doi au fost însoţiţi de fratele lui Colin şi de soţia acestuia.
Tot Us Weekly scrie că Scarlett şi Colin au mai avut o întâlnire la THe East Pole, în New York, luna trecută, când s-au ţinut de mână şi erau foarte apropiaţi.

Scarlett şi Colin s-au întâlnit prima oară în mai, când s-au cunoscut după o petrecere. Ulterior, pe 17 iunie, vedeta a fost văzută în New York ţinându-se de mână cu avocatul ei, Kevin Yorn. "Se ştiu de mult timp şi se plac şi dincolo de relaţia profesională. Lucrurile au luat o turnură romantică şi au evoluat natural.
Întotdeauna a existat o atracţie între ei"
, a declarat o sursă pentru People.

Scarlett Johansson a înaintat în martie, la New York, actele pentru a divorța de jurnalistul francez Romain Dauriac, pe motiv că "mariajul este distrus într-un mod ireparabil", și a cerut custodia deplină a fiicei lor de doi ani, Rose.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au semnat un acord prenupțial, potrivit documentelor tribunalului, instanța solicitând acum ca acesta să fie pus în aplicare.

Dauriac a transmis într-un comunicat că este un lucru "nefericit" că Johansson a solicitat divorțul la tribunal "și a făcut publice divergențele noastre".
"O implor să retragă acțiunea și să se întoarcă, oricât ar fi de neconfortabil, la masa de negocieri", a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod