Claudia Schiffer, „ilegal“ de frumoasă: La 46 de ani arată ca la 20!


Supermodelul german uimeşte prin vitalitatea şi frumuseţea sa. Vedeta arată la fel de bine ca acum 25 de ani, când era muza casei Chanel.

Puţine vedete se pot mândri că arată la fel de bine ca în urmă cu 20 de ani, dar Claudia Schiffer se numără printre norocoase. Veterana din lumea modei a impresionat încă o dată cu o apariţie remarcabilă, la petrecerea anuală Serpentine Summer Party, organizată miercuri la Londra de casa Chanel.

Ca de fiecare dată, Claudia Schiffer arăta extraordinar. Îmbrăcată cu o rochie aurie plisată, care se asorta perfect cu părul blond şi îi punea în valoare silueta impecabilă, ea a pozat zâmbind pentru fotoreporteri. O ţinută decentă, cu un ton clasic, fără extravaganţa gratuită pe care de multe ori o adoptă starurile pentru a ieşi în evidenţă. Pentru un plus de culoare, vedeta a adăugat o poşetă turcoaz, agăţată pe umăr.

Serpentine Summer Gallery este un eveniment găzduit în fiecare an într-un pavilion cu design special, amplasat în Hyde Park din Londra, unde au loc diverse activităţi şi evenimente pentru public.

Pentru actuala ediţie, sarcina realizării design-ului acestui pavilion i-a revenit lui Diébédo Francis Kéré, primul arhitect african care a primit această onoare acordată celor mai importante nume din domeniu, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Anul trecut, Claudia Schiffer a avut o revenire de senzaţie, participând alături de Naomi Campbell şi Cindy Crawford la o campanie de promovare a celei mai recente colecţii a casei Balmain. Cele trei top-modele au pozat împreună într-un set de fotografii alb negru, realizate de fotograful Steven Klein, pentru colecţia primăvară - vară 2016 a casei franceze Balmain.

Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, care au trecut deja de vârsta de 45 de ani, fac parte dintr-un grup de top-modele cunoscute sub apelativul "original supers" ("super-modelele originale") şi, de asemenea, sunt considerate veritabile legende ale modei din anii 1990.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod