Claudia Schiffer, „ilegal“ de frumoasă: La 46 de ani arată ca la 20!

Claudia Schiffer arată senzaţional şi în pozele pe care le postează pe Instagram


Descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, Claudia Schiffer s-a născut pe 25 august 1970. Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene. 

Având dimensiuni de invidiat, părul blond, ochii albastru deschis, a ajuns în vârful topurilor de popularitate în anii '90, devenind unul dintre modelele de mare succes.

Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Claudia Schiffer a apărut în revista Elle la Paris, ulterior a fost aleasă de Karl Lagerfeld să devină noua imagine Chanel. A apărut în "Guess?", un clip publicitar pentru Jeans în America de Nord, a prezentat creații vestimentare pentru Versace, Jil Sander, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren şi Valentino.
Totodată, a apărut ca model pe coperțile celebrelor reviste Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Time.

Schiffer a apărut într-o serie de filme și videoclipuri muzicale, primul ei film a fost "Richie Rich" (1994), apoi a jucat, alături de Dennis Hopper și Matthew Modine, în "The Blackout", apoi în "Black and White" (1999) și "Friends & Lovers".

Modelul german a mai apărut în "In Pursuit", "Life Without Dick", "Love Actually", "Zoolander".
A participat la mai multe talk-showuri și sit-comuri, cum ar fi Larry King Live, Late Show David Latterman, Late Night cu Conan O'Brien, Dharma & Greg și Arrested Development.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod