Rihanna are alt iubit: Vedeta a pus mâna pe un miliardar saudit

Cântăreaţa a fost fotografiată în timp ce se distra în piscină cu Hassan Jameel, un om de afaceri saudit care va moşteni o avere de 1,5 miliarde de dolari. Acesta a avut o relaţie şi cu Naomi Campbell.

Încă n-a venit vremea căsătoriei pentru Rihanna. Deocamdată, vedeta e pusă pe distracţie şi a găsit un nou partener cu care să-şi facă de cap. Artista în vârstă de 29 de ani a petrecut un weekend în compania lui Hassan Jameel, un om de afaceri saudit, moștenitor al uneia dintre cele mai mari companii din lume. Firma în care este implicată familia lui deţine drepturile de comercializare a brandului auto Toyota în Arabia Saudită, o afacere care a stat la baza unei averi estimată la un miliard şi jumătate de dolari, pe care el o va moşteni într-o zi.



Deşi nu sunt foarte clare, fiind realizate de la distanţă de paparazzi, fotografiile pe care Daily Mail le-a publicat nu lasă loc de dubii - Rihanna şi Jameel s-au distrat pe cinste în piscina unui hotel din Spania.

În imaginile publicate, Rihanna şi Jameel au fost surprinşi în ipostaze tandre, sărutându-se pasional, glumind şi bând şampanie în piscina unei vile luxoase din Spania. Cântăreaţa a fost nedezlipită de iubitul ei.

Potrivit unei surse citate de ziarul britanic, relaţia lor ar putea fi mai serioasă decât cea pe care vedeta a avut-o în 2016 cu rapperul Drake.
"Această relaţie e adevărata ei iubire. Rihanna le-a spus prietenilor că e îndrăgostită de el şi pare înnebunită după el. Petrec mult timp împreună, departe de privirile indiscrete, şi au gânduri serioase. Se simt bine împreună", a spus persoana menţionată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod