„Păpuşa neagră“ se întoarce: Povestea modelului sudanez cu chip de Barbie

Modelul despre care fanii spun că seamănă cu o păpuşă Barbie a renunţat la cariera sa pentru că a fost agresată online. După doi ani, ea s-a întors mai puternică.
La prima vedere, ai impresia că e o Barbie în mărime naturală. Modelul sudanezo-australian are pielea neagră şi strălucitoare, părul fin şi o siluetă ameţitoare. A atras imediat atenţia pe Instagram, dar drumul spre celebritate n-a fost atât de simplu precum părea.

Nyadak (Duckie) Thot avea doar 17 ani când apărea în sezonul din 2013 al show-ului de televiziune "Australia’s Next Top Model". Deşi părea o experienţă pozitivă care ar fi ajutat-o mult pe plan profesional, ea s-a trezit în centrul unei dezbateri greşite care s-a iscat pe reţelele de socializare, în care se punea la îndoială că părul ei ar fi natural şi se vorbea despre culoarea pielii şi greutatea sa.
Fără voia sa, fără să facă ceva greşit, Nyadak era personajul negativ în toată povestea asta. Culmea absurdului, până şi Winnie Harlow, fosta concurentă de la "US Top Model", a spus că "are un cap ca o conopidă".

A fost picătura care a umplut paharul. "Am primit câteva lovituri când eram o fată de 17 ani şi n-am înţeles de ce", povestea ea într-un interviu emoţionant publicat de Vogue în 2016. Nyadak şi-a găsit mentorul potrivit - Charlotte Dawson, membră a juriului emisiuni "Top Model" la rândul ei o fostă victimă a atacurilor online, şi chiar dacă aceasta s-a sinucis în 2014, tânăra sudaneză îi urmează în fiecare zi sfaturile.
"Ea a fost forţa care m-a călăuzit după terminarea show-ului", a mărturisit Nyadak.

După câţiva ani în care a ieşit din circuitul modellingului, Duckie s-a întors mai strălucitoare ca un fulger, notează Bored Panda. Acum are 21 de ani şi a luat-o de la început. Are aproape 300.000 de admiratori pe Instagram şi face pas cu pas drumul spre succes. În plus, acceptă cu braţele deschise titlul de "Barbie" pe care i l-au dat fanii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod