Run, Forrest, Run! Cum arată acum actorul care l-a jucat pe copilul Forrest Gump

Michael Humphreys are câteva lucruri în comun cu Forrest Gump. El s-a înrolat în armată și a plecat pe front, asemenea celebrului personaj


Humphreys a servit patru ani în armata americană ca soldat de infanterie și a luptat 18 luni pe frontul din Irak. "Când am intrat în armată, am făcut tot posibilul să evit să fiu recunoscut sau să vorbesc despre rolul din film, dar cred că a durat doar două săptămâni până când cineva s-a prins", povestea el în 2015 pentru Daily Mail. "Numai despre asta mi-au auzit urechile vorbindu-se apoi și sergenții m-au cam frecat atunci.

A fost chiar grav la un moment dat, dar în multe feluri a făcut parte din pregătirea de bază și în mod cert m-a ajutat să ajung acolo unde ei doreau", a mai spus tânărul.

"Forrest Gump" descrie mai multe decenii din viața unui bărbat din Alabama mai încet la minte și cam naiv, dar cu un suflet mare, cu calități atletice și cu șansă în viață, care devine martor și participant activ la marile schimbări prin care trece America în a doua jumătate a secolului 20. Interpretat în etapa copilăriei de Michael Conner Humphreys, Forrest Gump a fost apoi preluat magistral de Tom Hanks, care a făcut din el unul dintre cele mai puternice personaje din istoria filmului.
De altfel, starul a fost distins cu un Oscar pentru cel mai bun actor în 1995 pentru acest rol, producția lui Robert Zemeckis câștigând atunci șase trofee din 13 nominalizări.

Născut pe 1 martie 1985, Michael Conner Humphreys nu a reușit să-și dezvolte cariera după rolul copilului din "Forrest Gump". El a fost nominalizat la un premiu în cadrul galei Young Artist Award pentru acea interpretare, apoi a mai avut o apariție doar într-un serial de televiziune, "A Painted House", în 2003.

Cariera lui de actor mai include un singur film notabil, "Pathfinders: In the Company...", realizat în 2011, o peliculă de război despre misiunea unor parașutiști americani în Ziua Z.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod