România mondenă. Top 7 vedete sexy la peste 40 de ani. Află cum se menţin în formă!

Femeile frumoase care s-au consacrat în showbiz-ul autohton după ce au cunoscut gloria în anii '90 s-au maturizat, dar nu şi-au pierdut şarmul.

"La noi, dacă eşti trecută de 40 de ani, eşti deja fosilă", se plângea, în februarie, Daniela Gyorfi, într-o emisiune de la Antena Stars. Opinia vedetei viza percepţia greşită a publicului din România asupra acestei vârste, considerată în mod eronat una critică, în care femeile încep să-şi piardă farmecul.

Grupul "+40" a devenit un nucleu puternic în showbiz-ul autohton. Primele vedete din România, cele care au încântat tinerii din anii '90, s-au maturizat şi au dobândit mai multă clasă faţă de perioada de glorie, fără a-şi pierde însă frumuseţea, şarmul. 7 vedete autohtone care au depăşit pragul celor 40 de ani dovedesc că la această vârstă o femeie poate fi la fel de înfloritoare ca la 30. Cum reuşesc? Ei bine, operaţiile estetice nu reprezintă soluţia perfectă: numitorul comun în reţeta frumuseţii lor îl reprezintă stilul de viaţă echilibrat pe care l-au adoptat, bazat pe sport şi pe o dietă sănătoasă. Cu o excepţie notabilă.

1. Mihaela Rădulescu, mereu în prim-plan

Foarte activă în presă şi pe Facebook, vedeta are grijă tot timpul să provoace controverse şi să se menţină în centrul atenţiei. Pentru ea, vârsta e doar o convenţie. Atitudinea şi aspectul fizic nu-i trădează cei 46 de ani, împliniţi vara aceasta, ba chiar este evident că acum arată mai bine ca la 20 de ani - meritul unor intervenţii estetice dar şi al stilului de viaţă activ, sportiv, pe care l-a adoptat de ceva timp. "În România, vârsta mea e trecută deja în loja senectuţii. Jeez, am 45 de ani şi dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte. Şi încă pot pleca la muncă în pantaloni scurţi. Deci loja aia nu e pentru mine, de-aia mi-am luat o frânghie să fac rapel pe perete – chiar, să încercaţi, e un exerciţiu de mare eficienţă pentru braţe, coapse, fese... Da, fesele mele nu vor deloc să capituleze, pentru că le <<droghez>> zilnic cu sport şi automasaj. De ce vă dau toate aceste amănunte? Pentru că aşa arată dimineaţa unui om fără vârstă, cum mă simt de cel puţin 20 de ani", a scris vedeta în ianuarie, într-un editorial pentru revista Elle.

Prezentatoarea de televiziune declară că este foarte atentă la alimentaţie. Are grijă să nu facă excese culinare, să ia suplimente de vitamine - prescrise de specialist, şi face mult sport. Din alimentaţia ei zilnică nu lipsesc ouăle, lactatele, peştele, fructele şi lichidele. "Micul dejun e masa cea mai copioasă şi... mai de familie. Mă trezesc mereu prima, fac sucuri de fructe, pregătesc ouăle aşa cum le mănâncă fiecare, pun masa şi de multe ori mă ajută şi fiul meu. Mănânc ouă aproape zilnic (fierte în coajă sau în apă cu oţet), beau lapte sau iaurt de capră, îmi fac un cocktail din toate fructele pe care le am prin casă, la care adaug câteodată şi un gălbenuş de ou", spune Mihaela.
După micul dejun, vedeta îşi ia suplimentele de vitamine, şi urmează apoi programul de sport. La prânz alege între supă, peşte sau salate, rareori o carne albă, doar la grătar. "Seara, mănânc cam în acelaşi registru, dar foarte puţin şi beau câte un ceai verde sau de iasomie. Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineaţa şi niciodată alcool", a povestit vedeta pentru revista "Ce se întâmplă doctore?". În plus, Mihaela nu lasă să treacă o zi fără să facă sport.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod