concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 29 octombrie, ora 21.30 – Concert COMPACT

Pe 29 octombrie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiștii tăi preferați și te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul COMPACT se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.



Vineri, 30 octombrie, ora 22.30 – Concert BOSQUITO

BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, pe 30 octombrie, începând cu ora 22:00, la un show extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românesti - BOSQUITO ! Radu Almăşan şi colegii săi îţi pregătesc un spectacol exploziv, la care vei cânta şi vei dansa pe cele mai cunoscute piese ale trupei: “Aşa că beau”, Hopa Hopa, Două mâini, Tu eşti iubita mea si cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu”.

Carismaticul solist Radu Almăşan a pus bazele trupei, în Braşov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 – 2006 a însemnat pentru Bosquito prezenţa constantă pe primele poziţii în topurile de specialitate din România. Formaţia a adus prospeţime pe scena locală, printr-un fusion curajos de rock latin cu influenţe variate, de inspiraţie balcanică, ţigănească,  simfonică şi hard rock.

Discografia trupei include 4 albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003) şi “Fărâme de soare” (2004).



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul BOSQUITO se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 50 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

 

Sâmbătă, 31 octombrie, ora 22.30 – Halloween Party cu JUKEBOX

În cea mai înfricoșătoare noapte a anului, nu e bine să stai singur în casă! Așa că, ia-ți prietenii și vino pe 31 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, pentru o super petrecere de Halloween! Muzica bună va fi asigurată de Jukebox, care te va ține în priză toată seara cu cele mai populare hituri pop-rock. Iar dacă ai un costum senzațional, îndrăzneț sau pur și simplu… diferit, poți câștiga nu doar o noapte de distracție, ci și multe premii.
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe la prețul de 25 de lei.



 

Miercuri, 4 noiembrie, ora 21.00 – De la Blues la Metal cu Nicu Covaci, Mony Bordeianu şi AG Weinberger


Nicu Covaci, Mony Bordeianu şi AG Weinberger - trei nume legendare concertează, pentru prima oară împreună, pe scena din Hard Rock Cafe, miercuri, pe 4 noiembrie. Evenimentul, ce marchează lansarea oficială Rock House Events, se va derula sub titlul sugestiv “De la Blues la Metal".
Vă invităm să luaţi parte la un jam session extraordinar, în care veţi asculta piesele Phoenix şi multe alte refrene ce au făcut istorie, lansate de The Rolling Stones, The Beatles, The Doors sau The Kinks.

Cei doi fondatori ai trupei Phoenix şi celebrul bluesman AG Weinberger îi vor avea alături pe Costin Adam – voce, Bogdan Munteniţă – voce, Flavius Hossu – tobe şi Mircea Munteniţă – bass.


La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live.

Evenimentul “De la Blues la Metal” de pe 4 noiembrie va începe la ora 21.00, iar intrarea se va face pe baza unei donaţii în valoare de 20 lei, sumă destinată persoanelor cu nevoi speciale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod