România mondenă. Top 7 vedete sexy la peste 40 de ani. Află cum se menţin în formă!


5. Andreea Marin, "Zâna" grijulie cu silueta

La 41 de ani, pe care îi va împlini pe 22 decembrie, vedeta ştie ce înseamnă câteva kilograme în plus. Din cauza programului încărcat şi stresului generat de divorţ, ea s-a îngrăşat şi a învăţat că trebuie să-şi schimbe din temelii stilul de viaţă pentru a atinge un prag în care să simtă că este mulţumită de ea.
Pe lângă sport şi o dietă echilibrată, Andreea Marin a urmat terapii de detoxifiere la un renumit complex din stațiunea turcă Bodrum. "În zilele de detoxifiere, practic nu am mâncat nimic şi culmea e că nu mi-a fost foame! Am băut supe şi sucuri speciale cu un aport nutriţional mare la fiecare oră şi jumătate, după reţetele minunatei Cisem Cakir, specialista în nutriţie şi raw food. Am învăţat să găsesc înlocuitori, de exemplu beau lapte de migdale pe care îl fac singură în câteva minute, e atât de gustos şi nu ai nevoie de nimic altceva decât de un pahar mare de migdale proaspete ţinute în apă o noapte, de un blender şi eventual sirop de agave, dacă îl vrei îndulcit natural", a explicat ea într-un interviu publicat de Agenția de Presă Mondenă.

Andreea obişnuieşte să prezinte pe Facebook trucurile care o ajută să se menţină în formă. "Dacă nu eşti în perioada de detoxifiere şi vrei doar să te menţii hrănindu-te sănătos, fireşte că poţi şi să mănânci, ai grijă însă să nu strici echilibrul cu alimente grele, prăjite, etc. Bazează-te pe ceea ce-ţi oferă natura (verdeţuri, fructe, legume) şi caută să nu consumi carne în proporţie mai mare de 30% din întregul aport de hrană pe zi, dacă nu eşti vegetarian (eu prefer peştele). Evită zahărul (inamicul sănătăţii, nu doar al siluetei), există multe soluţii dulci care nu conţin zahăr, ci înlocuitori sau bazează-te pe aportul de zahăr din fructe. Iar în privinţa ingredientelor şi a seminţelor care îţi condimentează viaţa, în bucătăria mea găseşti o bogăţie în acest sens", a scris ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod