Record la Hollywood: Eddie Murphy se pregătește pentru al 10-lea copil, la 57 de ani

Iubita lui Eddie Murphy pare că așteaptă un copil. Ar fi al zecelea al starului american


Relaţia dintre Eddie Murphy şi Paige Butchder a început în 2011. Cei doi au o fetiță împreună, Izzy Oona Murphy, în vârstă de doi ani.

Actorul american și fosta lui soţie, Nicole Mitchell, în vârstă de 47 de ani, au cinci copii împreună - Bria (25 de ani), Myles (22 de ani), Shayne (21 de ani), Zola (15 ani) şi Bella, în vârstă de 13 ani.

Murphy mai are un fiu, Eric, în vârstă de 26 de ani, cu fosta lui iubită Paulette McNeely, şi un altul, de 25 de ani, Christian, dintr-o relaţie anterioară cu Tamara Hood.



Al optulea său copil este fiica de opt ani, Angel, din relaţia cu Melanie Brown, fosta membră a trupei Spice Girls, de care s-a despărțit cu scandal, în timp ce aceasta era însărcinată.

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", actorul în vârstă de 49 de ani a apărut, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr.
Dolittle" şi "Norbit", notează Mediafax.

Nominalizat la Oscar în 2007 pentru rolul din musicalul "Dreamgirls" și câştigător a numeroase premii de prestigiu, Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar. Pe de altă parte, Murphy are în palmares şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat nu mai puțin de trei personaje.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod