Războiul duceselor, faza pe imagini: Kate Middleton și Meghan Markle se luptă pe Instagram

Una dintre imaginile adorabile pe care ducii de Cambridge le-au postat pe contul lor de Instagram

 

Inițiativa sa demnă de aprecieri are, însă, și alte ecouri: imaginile de la eveniment au apărut pe contul de Instagram al ducilor de Cambridge la doar câteva ore după ce Prințul Harry și Meghan Markle au postat pe aceeași rețea de socializare o imagine care marca împlinirea unui an de la nunta lor. După luni în șir de speculații privind neînțelegerile dintre cele două ducese și rivalitatea lor surdă, aceste "tiruri" consecutive de pe cele două conturi de Instagram pare să semnaleze că s-a întețit competiția dintre Kate și Meghan.

Fotografia alb-negru de la nunta lui Harry cu Meghan a fost publicată pe contul lor duminică, la ora 5.00 dimineață, parcă special pentru a fi prima postare a acelei zile.

La ora 22.00 a venit și replica de pe contul ducilor de Cambridge, cu fotografiile din grădină.

Un observator al familiei regale britanice a declarat pentru Daily Express că acesta a fost un caz clar de genul "orice poți să faci tu eu pot să fac mai bine". O altă sursă a spus că programul celor două familii ar trebui reglat mai bine și că nu se putea face nimic pentru a împiedica "încrucișarea" celor două postări, însă a admis că au fost momente în care a devenit clar că un cuplu eclipsează munca celuilalt. Aceasta a adăugat că există temeri că rivalitatea dintre cele două ducese ar putea face ca toate acțiunile Prințului Charles și a soției sale, Ducesa de Cornwall, să treacă neobservată, ceea ce ar fi nedrept.

Conform Express, membrii echipelor celor două cupluri au spus că evenimentele sunt atent planificate, dar nu exclud și alte "ciocniri" între agendele ducilor de Sussex și de Cambdridge.
După ce Prințul Harry și Meghan au părăsit Palatul Kensington au existat situații când fiecare familie nu știa ce face cealaltă.

Ingrid Seward, care lucrează pentru revista Majesty, consideră că publicitatea excesivă din jurul celor două cupluri este determinată de faptul că toți ducii sunt foarte populari: "De când și-au separat birourile, agendele lor au început să se ciocnească. Rezultatul este că au ajuns să promoveze aceleași cauze în același timp. Asta e ceva ce Casa Regală a încercat întotdeauna să evite."

"S-a întâmplat, desigur, și pe vremea Dianei, dar de atunci au încercat să lucreze uniți, cu singurul scop de a o ajuta pe regină să-și desfășoare numeroasele activități. Monarhia trebuie să fie o instituție în care toți lucrează împreună, nu ca la un concurs individual", a spus experta citată de Daily Mail.

Ducii de Sussex și-au lansat la începutul lunii aprilie contul oficial pe reţeaua de socializare Instagram.
Până atunci, Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) distribuiau fotografii pe pagina de administrată de Palatul Kensington, unde erau publicate şi imagini de la activităţile desfăşurate de fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi de familia acestuia.

Potrivit Daily Mail, aceasta a fost ultima acțiune din cadrul procesului de separare a comunicării publice a celor două familii. Totodată, contul oficial de pe Instagram - @sussexroyal - face parte din demersul ducilor de a-şi crea o identitate mediatică proprie cu puţin timp înainte de venirea pe lume a primului lor copil, Archie, născut în această lună.

În același timp, contul de Instagram al Palatului Kensington a fost actualizat prin eliminarea numelor lui Harry și Meghan din descriere.

În martie, ducele şi ducesa de Sussex, titulatura oficială a cuplului Harry - Meghan, au anunţat că ser mută din reşedinţa lor din Londra la Frogmore Cottage, pe domeniul Windsor, la vest de capitala britanică, şi că angajează o nouă echipă de comunicare.

Înainte de căsătoria cu Harry, Meghan Markle era o utilizatoare activă a rețelelor de socializare și își conducea propriul blog, The Tig.
Fosta actriță posta periodic pe Instagram imagini din casa ei și de la întâlnirile cu prietenii. Ea a renunțat la activitatea online după logodna cu Prințul Harry.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod