Război și pace în familia unui actor de Oscar: Christian Bale n-a vorbit 10 ani cu mama și sora lui din cauza soției

Christian Bale s-a împăcat cu mama și sora lui la 10 ani după ce s-au certat


Bale a mers și el a doua zi, în mod voluntar, la o secție de poliție din Londra, unde a prezentat versiunea sa asupra faptelor și a fost lăsat să plece. Sharon și mama ei și-au retras plângerile la două zile după incident. Christian a cerut atunci respectarea vieții private într-o chestiune de natură personală.

Potrivit Daily Mail, cearta dintre cei trei a început când mama lui Bale a închis telefonul în timp ce vorbea cu soția actorului.

Confruntat cu o depresie puternică după ce prietenul și colegul său de distribuție din "The Dark Night", regretatul Heath Ledger, s-a sinucis, Bale și-a pierdut cumpătul când Jenny a spus ceva nepotrivit despre Sibi.

"Convingerea lui Christian este că a fost vina mamei lui fiindcă ea a devenit foarte provocatoare în timp ce se certau. Lucrurile au scăpat de sub control și acum regretă că n-a ieșit imediat din cameră. În mod normal, ar fi sunat un amic și ar fi ieșit într-un pub să se răcorească puțin.
Dar a fost efectiv devastat de confruntarea cu mama și sora lui, fiindcă afară era o armată de fani și de paparazzi",
a spus o sursă din anturajul actorului britanic.

Christian și fostul model Sibi Blazic s-au căsătorit în anul 2000 și au doi copii - Emmaline, în vârstă de 13 ani, și Joseph, în vârstă de patru ani.

Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987).
Au urmat rolurile din filme precum "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008), "Terminator - Salvarea" (2009), "Cavalerul negru: Legenda renaşte" (2012), "American Hustle" (2013), notează Mediafax.

Starul galez a câştigat în 2011 premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar graţie evoluţiei sale din drama "Luptătorul/ The Fighter".
Pentru acelaşi rol a primit şi un Glob de Aur.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod