Prinţul Harry are o iubită frumoasă şi puternică: Meghan Markle e dependentă de yoga

Logodnica Prinţului Harry a declarat că yoga e în sângele ei şi demonstrează într-o şedinţă foto că se bucură de o flexibilitate excelentă.

Nu doar că arată foarte bine, dar este şi disciplinată şi îi place să fie mereu în formă. Iar yoga este cel mai bun aliat al său. "Yoga este viaţa mea", a declarat recent Meghan Markle, vorbind despre stilul ei de viaţă şi de frumuseţe.

Fotografiile publicate de ziarul britanic Daily Mail dovedesc că logodnica Prinţului Harry e o femeie de onoare şi nu se rezumă doar la vorbe. Meghan practică această disciplină de la 20 de ani, iar cea care i-a insuflat această pasiune este mama sa, Doria Regland, care este instructor de yoga în oraşul natal, Los Angeles.



Actriţa în vârstă de 36 de ani care se va căsători cu Harry în mai, la Castelul Windsor, face câteva ore de yoga în fiecare săptămână, indiferent cât de încărcat este programul său. A devenit dependentă de această practică. "E în sângele meu", a declarat ea într-un interviu publicat în 2015 de ediţia canadiană a revistei Women’s Health Magazine, cu un an înainte de a-l cunoaşte pe nepotul Reginei Angliei. "Sunt atât de multe beneficii pe care le aduce practicarea yoga...
creşterea flexibilităţii şi întărirea muşchilor, mai multă fericire, îmbunătăţirea concentrării mentale, o capacitate mai mare de relaxare, scăderea anxietăţii şi un somn mai bun"
, a explicat Meghan.

Vedeta se pregăteşte să facă parte dintr-o familie în care tinerii apreciază şi practică sportul. William, Kate şi Harry au participat la diverse competiţii, dar nimeni nu este ultraflexibil ca Meghan, notează cotidianul citat. Ea iubeşte şi alergarea, dar cu trecerea timpului a sesizat că acest sport o face să fie prea încordată.

O zi normală pentru Meghan Marke începe cu trezirea târzie, apoi îşi ia câinii şi îi scoate la plimbare înainte de a face puţină yoga şi de a lua micul dejun la care preferă Sashimi, o delicatesă japoneză constând în bucăţele fine de carne de peşte crud (în special ton sau somon, dar şi fructe de mare) preparat cu un mix de sos de soia şi pastă wasabi, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod