25 de actori care s-au transformat total pentru un rol: Au devenit de nerecunoscut!

de Daniel Dumitrescu, 10 Decembrie 2017

Machiajul şi costumele pot face minuni când un actor trebuie să intre în pielea unui personaj, iar talentul completează în chip fericit un rol magistral.
Scopul oricărui actor e să se identifice total cu un personaj, să-l simtă, să fie ca el, să gândească şi să respire ca el. Există staruri care au făcut o obsesie pentru un rol, care şi-au studiat amănunţit personajul şi au exersat nebuneşte până când "au stors" tot ce se putea din acesta - bunăoară regretatul Heath Ledger s-a închis câteva săptămâni într-o cameră de hotel din Londra pentru a exersa până la epuizare pentru rolul fabulos al Jokerului.

Talentul, însumând mimica perfectă, vocea, privirea şi absolut orice detaliu care conturează personalitatea unui erou de film, cântăreşte enorm în succesul unui rol, însă machiajul şi costumaţia fac minuni, desăvârşind o prestaţie de excepţie.
Eroii au succes pentru că sunt jucaţi extraordinar, dar şi pentru că acolo, în spatele camerei de filmare, mulţi oameni foarte pricepuţi îşi aduc nevăzuţi contribuţia, fiecare "pe felia lui", dublând prestaţia magistrală a actorilor.

Lista starurilor care au trecut prin transformări incredibile pentru un rol este aproape interminabilă. Aceste imagini surprind câteva dintre vedetele care au devenit de nerecunoscut pentru a juca personajele memorabile care au cucerit milioane de fani.
De la Lordul Voldemort, jucat de Ralph Fiennes, la Aileen, criminala în serie întruchipată extraordinar de fidel de Charlize Theron, fotografiile următoare demonstrează puterea magică a machiajului.
 
 
Foto: Bored Panda

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod