Primele imagini cu fetiţa lui Kim Kardashian. Ce nume i-a pus vedeta - VIDEO

Fetiţa starletei, născută de o mamă surogat, poate fi văzută într-o înregistrare video postată pe internet.

Fericire mare în clanul Kardashian: după ce Kim Kardashian a devenit din nou mamă în luna ianuarie, Kylie Jenner a confirmat duminică pe Instagram că a născut pe 1 februarie o fetiţă. Modelul a postat pe YouTube o înregistrare video de 11 minute şi jumătate, intitulată "Pentru fiica noastră", la sfârşitul căreia se văd o mânuţă şi un picioruş al fetiţei sale. Pe imagini apare următorul text: "Pentru fiica noastră. 1 februarie 2018, 3,87 kilograme, ora 4:43 pm".

Înregistrarea video surprinde şi momentul în care Kim îşi prezintă fetiţa mătuşii acesteia, Kylie, în rezerva clinicii în care era internată.

Născută pe 1 ianuarie de o mamă surogat, micuţa este al treilea copil al starletei şi al soţului ei, rapperul Kanye West.

Foarte mândră de fetiţa ei, Kim o lasă în braţele lui Kylie, dându-i ocazia să exerseze puţin momentul primei îmbrăţişări a copilului înainte ca ea să nască. "E atât de mică!", spune Kylie, după care o întreabă pe Kim dacă i-au ales un nume. "Cred că o să-i spunem Chicago", îi răspunde Kim. "Ce drăguţ, îmi place", îi spune Kylie.

Înregistrarea include şi un moment inedit: în încercarea de a-i da câteva sfaturi, Kim spune că trebuie să-i dea lui Kylie câteva sfaturi despre cum să-şi refacă vaginul după naştere, dar Kylie i-o retează repede, spunându-i: "Nu vrea să ştiu."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod