Idei de mic dejun cu 5 ingrediente. Simplu, rapid și sănătos!

Ca să nu mai sari niciodată peste masa de dimineață, trebuie să încerci aceste combinații de mic dejun cu 5 ingrediente. Le poți face chiar și când ești pe fugă!
 
Un mic dejun trebuie să fie constituit din ingrediente simple care conferă sațietate și hrănesc corpul ca să-ți dea energie. De regulă, specialiștii susțin că masa de dimineață trebuie să fie o combinație între proteine de calitate, carbohidrați complecși și grăsimi bune. Însă, poate nu îți este foarte ușor să concepi micul dejun în acest fel și consideri că e prea mare bătaia de cap.
Astfel că de multe ori apelezi la covrigi, croissanți sau alte produse de patiserie sau cereale îndulcite din comerț ca să-ți potolești foamea dimineața când ești pe fugă. 

Ca să eviți aceste alegeri dezechilibrate și care nu oferă niciun nutrient corpului tău este recomandat să apelezi la combinații de mic dejun cu 5 ingrediente. Adică să alegi ceva simplu, rapid și sănătos. Astfel, te asiguri că în fiecare dimineața furnizezi corpului tău nutrienții importanți și vei avea energie toată ziua. 

Iată câteva idei de mic dejun cu 5 ingrediente pe care trebuie să le încerci ca să descoperi ce anume îți place cel mai mult să mănânci dimineața:
MAI MULT DESPRE: dieta, mic dejun
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod