Frumuseţe fără vârstă: Cum arată Eva Herzigova la 44 de ani

Cu 20 de ani în urmă era unul dintre cele mai admirate modele din lume. Fosta imagine a brandului Wonderbra nu şi-a pierdut frumuseţea.

Au trecut două decenii de când domina podiumurile şi făcea senzaţie pe panourile publicitare şi în clipurile de promovare ale Wonderbra, dar astăzi nu s-a schimbat aproape nimic: Eva Herzigova arată excelent la 44 de ani şi asta au constat şi cei care au fost de faţă la cea mai recentă apariţie publică a vedetei.

Modelul a participat la petrecerea de Anul Nou Chinezesc organizată miercuri seară la Palatul Kensington din Londra. Îmbrăcată cu un pantaloni lungi negri şi cu un top stil corset din dantelă neagră peste care a pus o haină de aceeaşi culoare, Herzigova s-a remarcat cu silueta sa ireproşabilă.

A fost un eveniment fastuos, la care au participat de asemenea modelele Erin O'Connor şi Alexa Chung, relatează Daily Mail.



Eva a venit la petrecerea de la Palatul Kensington cu iubitul ei, Gregorio Marsiaj. Cei doi şi-au anunţat logodna în luna martie după o relaţie de 16 ani.

În aceeaşi seară, Herzigova a participat şi la o petrecere organizată de Burberry în sprijinul campaniei anti-bullying "Be Cool Be Nice". Această acţiune este susţinută şi de Prinţesa Beatrice, Cara Delevingne, Adwoa Aboah, Kendall Jenner şi creatorul de modă Karl Lagerfeld, scrie ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod