Prima imagine cu chipul lui Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Seamănă perfect cu tatăl său!

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o nouă fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei sale de naștere.

Ducii de Sussex, care au fost prezenți la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, au organizat sâmbătă o petrecere „relaxată” în grădina locuinței lor din Anglia, Frogmore Cottage.

Citește și: Prințul Louis a făcut spectacol la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Imagini amuzante cu mezinul lui Kate și William


Este prima dată când cuplul - care a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat în Statele Unite - publică o imagine în care se vede chipul fetiței lor. Lilibet apare în fotografia oficială zâmbind la cameră, purtând o rochie bleu deschis și o bentiță cu fundă albastră. Mezina ducilor de Sussex pare să semene perfect cu tatăl său, Prințul Harry, având părul roșcat și ochii albaștri.


Este a doua fotografie oficială cu Lilibet, după ce Harry și Meghan au publicat o felicitare de Crăciun pe 23 decembrie, în care apar alături de cei doi copii ai lor.


Fotografiile din copilăria lui Harry demonstrează că Lilibet seamănă perfect cu tatăl său.




Portretul publicat recent a fost realizat de fotografa Misan Harriman, prietenă a cuplului, care a participat alături de familia sa la petrecerea organizată de Meghan și Harry pentru fiica lor.


Potrivit Daily Mail, Regina Elisabeta a întâlnit-o pentru prima dată pe Lilibet în timpul festivităților pentru Jubileul de Platină.

Prințul Harry și soția sa au plecat din Marea Britanie înainte ca festivitățile să se încheie și nu au participat la ceremonia finală sau apariția oficială alături de Regina Elisabeta la balconul Palatului Buckingham.

„A fost un adevărat privilegiu să sărbătoresc prima zi de naștere a lui Lilibet alături de familia mea și a ei! Bucurie și fețe pictate peste tot”, a scris fotografa pe Twitter. 

Scriitorul și comentatorul regal Omid Scobie, un prieten al cuplului, a declarat că Ducii de Sussex au invitat prietenii apropiați și familia la o „petrecere intimă în grădină”.
El a publicat imaginea pe rețelele de socializare.


Un reprezentant al cuplului a declarat că Harry și Meghan sunt „impresionați de nenumăratele urări cu ocazia zilei de naștere pe care le-a primit fiica lor” și au fost „uimiți” să afle că au fost donați 100.000 de dolari în onoarea lui Lilibet.

Fondurile au fost donate organizației nonprofit World Central Kitchen, parteneră cu fundația Archwell a cuplului.

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex nu a specificat numele membrilor familiei regale care au participat la eveniment.

Nu se știe cu siguranță dacă Prințul William și Kate Middleton sau Prințul Charles au participat la aniversarea lui Lilibet, dar potrivit surselor citate de Daily Mail aceștia nu au fost prezenți.


Cu toate acestea, Regina, Prințul Charles, Camilla, Kate Middleton și Prințul William i-au urat la mulți ani lui Lilibet pe rețelele de socializare în exact același timp.

În luna aprilie, Prințul Harry a declarat într-un interviu pentru jurnalista Hoda Kotb că se simte „liniștit” de când a decis să se mute cu soția sa în Statele Unite.
„Nu știu cât de mulți oameni simt cu adevărat acea pace interioară”, a declarat Harry în interviul filmat la Jocurile Invictus din Olanda. „Uneori mă simt complet liniștit, dar cu tot ceea ce se întâmplă acum în lume...”, a adăugat el.

El a dezvăluit că și-a găsit liniștea după ce s-a mutat în California cu soția sa.

„Acasă, pentru mine, în momentul de față, este în State. Și așa și simt. Am fost primiți cu brațele deschise și avem o comunitate grozavă în Santa Barbara”, a adăugat el.

Harry și Meghan s-au mutat în California în martie 2020 și au renunțat un an mai târziu, în mod oficial, la rolul lor de membri activi ai familiei regale. În prezent ei locuiesc în Santa Barbara alături de fiul lor, Archie, de trei ani, și fiica lor Lilibet, de un an.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod