Prințul Louis a făcut spectacol la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta: Imagini amuzante cu mezinul lui Kate și William

Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William, a participat alături de întreaga familie regală la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Deși străbunica sa ar fi trebuit să fie în centrul atenției, Louis, în vârstă de patru ani, a atras toate privirile și i-a amuzat atât pe cei prezenți, cât și pe internauți.

Mezinul Ducilor de Cambridge a făcut numeroase gesturi și expresii faciale amuzante, în timp ce stătea lângă mama sa în loja regală, în cea de-a patra zi a evenimentelor dedicate Jubileului de Platină.


Louis a fost fotografiat în timp ce ridica pumnii, scotea limba, îi acoperea gura mamei sale cu mâna sau stătea în picioare pe scaun pentru a putea vedea mai bine spectacolul.

El s-a mutat apoi alături de alte rude și s-a așezat în brațele bunicului său, Prințul Charles, care se străduia să-i distragă atenția și să-i arate diferente momente interesante din timpul spectacolului.


Userii de pe social media au fost încântați de gesturile micuțului, al căruia comportament nu se deosebește cu nimic de cel al altor copii de vârsta lui. 

„Prințul Louis este legendar!”, a scris un user.
„Prințul Louis merită propria lui secțiune de meme! E incredibil cât de expresiv poate să fie! Te iubesc, micuțule!”, a scris o altă persoană.

Pe scaunul din spatele lui Louis - care a venit la eveniment însoțit și de sora sa, Prințesa Charlotte (7 ani), fratele său, Prințul George (opt ani) și tatăl său, Prințul William (39 de ani) - a stat Mike Tindall, soțul verișoarei lui William, Zara Tindall.


Mike Tindall, fost rugbist din echipa națională a Angliei, a încercat să-i distragă atenția lui Louis. Acesta a făcut un gest cu degetele spre ochi, prin care i-a transmis băiețelului de patru ani că este cu ochii pe el, spre amuzamentul lui Kate.

„Din păcate pentru Prințul Louis, nu poate să facă trăsnăi pentru că Mike se va asigura că se comportă frumos”, a glumit un internaut.
„Ador fotografia asta în care Mike Tindall îl necăjește pe Prințul Louis și se asigură că se comportă frumos la Jubileul de Platină”, a scris o altă persoană.


Louis i-a încântat pe fanii regali și la evenimentul Trooping the Colour, care a avut loc joi, 2 iunie. El s-a aflat în balconul Palatului Buckingham alături de Regina Elisabeta și restul familiei.

Prințul și-a acoperit urechile cu palmele în timp ce avioanele zburau pe cer, iar la un moment dat este observat cu scoate un strigăt cu gura deschisă larg.

Deși Louis a fost cel care a atras toate privirile de această dată, în trecut sora sa, Charlotte, era recunoscută pentru gesturile sale amuzante.
Prințesa nu s-a sfiit să le arate limba fotografilor la un eveniment oficial, iar la botezul Prințului Louis a avut un mesaj direct pentru jurnaliștii prezenți în afara catedralei: „Voi nu sunteți invitați!”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod