Vara aceasta este despre libertate de exprimare și look-uri confortabile!

Anul 2022 continuă în aceeași notă care pune accente pe diversitate și exprimarea personalității, într-un stil lejer dar și elegant în același timp. Pentru că vara anului 2022 se preconizează a fi una fierbinte, cu o multitudine de tendințe, noua campanie bonprix se asigură că are articole vestimentare pe placul oricărei doamne sau domnișoare. Mai mult, Elena Gheorghe a ales să încerce noua gama bonprix și să-și construiască trei ținute în conformitate cu câteva dintre tendințele verii 2022.

Prima ținută pentru care aceasta a optat are în centru o rochie lungă, cu o croială extrem de lejeră în culoarea albă. Aceasta dispune de un imprimeu care te duce cu gândul direct la zonele exotice, unde jungla și ploile tropicale sunt actorii principali. Mai mult, decolteul adânc în V și mânecile cu volane pun accentul pe silueta Elenei, completând look-ul perfect. Și pentru că această rochie e un articol vestimentar atât de complex, poate fi completat doar cu o serie de coliere fine, din aur, sau poate o pereche de sandale cu talpa flat.



Cea de-a doua ținută a Elenei păstrează uniformitatea, oferind un aer elegant și comod în același timp. Ea a optat pentru o rochie maxi, dintr-un material tricotat. Modelul aparte și înșiretarea de la nivelul pieptului creează un efect care atrage orice privire. O ținută în acest gen este perfectă pentru o zi de festival, în bătaia soarelui, sau de ce nu, pentru serile târzii și liniștite pe plajă, alături de cei dragi.



Nu în ultimul rând, cel de-al treilea look al Elenei se pliază perfect cu aerul ei elegant și simplist, care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Ea a ales să poarte o rochie lungă, albă, unde în centrul atenție se află un rând de nasturi. Aceștia sunt una dintre cele mai populare tendințe ale verii, iar în ținuta Elenei reușesc să-i scoată în mod impecabil silueta în evidență. Pentru a completa outfit-ul pot fi adăugate bijuterii fine din aur și o pereche de sandale cu tocul flat.

Dacă vrei să descoperi întreaga colecție care a inspirat-o pe Elena în alegerea ținutelor, accesează bonprix.ro pentru a te lăsa inspirată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod